Sin Kom hotel Pirot placescases.com
- Ревюта на български, Хотел

SIN-KOM (СИН-КОМ) ХОТЕЛ, ПРИЛИЧНА НОЩУВКА В ПИРОТ, СЪРБИЯ

Оценка за Sin-Kom Hotel от 5D Сензографа на placescases.com:  3.9 от 5.

Последно посещение  през март 2018.

 

Видях                  4 Big Hearts by the 5D Sensogrpah of placescases.com                                                                      

Усетих               4 Big Hearts by the 5D Sensogrpah of placescases.com                                                            

Чух                      4 Big Hearts by the 5D Sensogrpah of placescases.com                                                       

Помирисах         4.5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 4.5 Big Hearts by the 5D Sensogrpah of placescases.com                                               

Вкусих                 3 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 3 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

    Вижте ….

…. Лекичко амортизиран, но иначе много приятен хотел – но не е стар и е доста спретнат;

…. Тръби преминаващи през банята, не са ги скрили зад плочките-  хотелът е построен изцяло наново на мястото на 2 или 3 къщи, но въпреки това има недомислици в изграждането;

…. Изпочупена душ-кабина- личи си, че е била луксозна, с различни режими на пръскане на водата, но… плъзгащата се врата е извадена, което не се виждаше в началото и когато се опиташ да я затвориш, виждаш проблема, бутоните от командното табло са изпочупени;

… Доста малка заличка за закуска, доста скромна закуска, на която колбасите не ставаха за ядене;

…. Картинни пана по стените в коридора – много приятно;

…. Натоварената улица пред хотел – има си и чар това, а е и удобно, защото по нея може да се стигне до други ключови точки на града! 

 

Усетете ….

.... Добро обслужване, много са любезни всички- на рецепция ни говорят направо на български и доста пунктуални в регистрирането на гостите в хотела;

…. Широка, удобна Comfortable Double Roomголяма е като junior suite, но е само с 2 легла, или с опция за кошара;

…. Повредени щори, ако ги дръпнете, после не можете да ги спуснете, а проблемът е че хотелът е на главната улица и цяла нощ ще ви светят уличните лампи в очите;

… Доста високи стълби от входа към рецепция и хотелската част, така че не носете много багаж, даже ако сте само за една нощ като нас, само ръчен багаж е супер.

 

Чуйте ….

…. Шум от главната улица- прозорците не могат много да го изолират;

…. Как персоналът ви говори на ясно разбираем български език;

 

 

Помиришете ….

…. Чаршафите миришеха силно на перилен препарат-  доста натрапчиво, предпочитам на нищо да не миришат чаршафите, отколкото да ме преследва още 2 дена такава миризма.

 

 Вкусете ….

…. Ако поръчате еспресо, ще ви донесат доста голяма, пълна до горе чаша, така че уточнявайте, че го искате късо;

…. За съжаление закуската не беше много добра, но винаги можете да излезете навън и да си купите от пекарната нещо вкусно.

 

 

Типично за много софиянци е да посещават едновремешните западни покрайнини на България по повод посещение на български исторически забележителности, похапване в чудесните сръбски кръчми или за пазар на натурални, все още, продукти. Та и ние така, един петък следобед се озовахме в Пирот. Естествено, направих предварително резервация през booking.com. Можете и вие да го направите в тяхното каре тук в placescases.com, ако ви хареса ревюто за Син-Ком. Само да уточня, че ако резервирате през моето каре, всички привилегии, които ползвате в booking.com се запазват.

Хотелът е с доста висок рейтинг 9.3. Малко са му множко, но на фона на предлагането в града, вероятно тази оценка е съотнесена към реалностите наоколо.

Пристигнахме доста късно, но лесно намерихме хотела, защото е на главната улица. Рецепцията работи 24ч, много са любезни и говорят много добре, почти като нас на български език.

Ако искате да ви е широко, изберете двойна комфортна стая. Другите са малко тесни, но пак са добре.

Най-хубавото е, че кръчмата Кральев чардак  e точно на 1 мин. от хотела. Още една кръчма, Ладна вода, е наблизо, а също и пазарът, който в неделя предлага богато разнообразие от натурални продукти. За Кральев чардак прочетете повече тук. Заслужава си много!

Хотелът си има собствен паркинг, голямо удобство за всички посещаващи го българи. Има и закуска, ама май е по-добре да си купите от пекарната нещо вкусничко.

Препоръчвам хотела, за всички, които като нас искат само за една вечер да отседнат в Пирот. Не е лукс, но е приличен. Пък и за една нощувка си е супер направо!

Ако ви е необходима навигация до хотела, ползвайте карето на Google Maps като кликнете на червената карфица и след това натиснете Упътвания:

 

 

За повече ревюта от мен относно ресторанти, хотели, както и други места по света и у нас, разгледайте всички категории на  placescases.com

Какво мислите за това?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.