fbpx
Angel Zabersky Symphony Jazz Live, NDK, placescases.com

Весела Коледа с откъси от концерта на Ангел Заберски Symphony Jazz в София

Едно от най-хубавите събития, от многото, състояли се в София в края на годината беше концертът на Ангел Заберски Symphony Jazz в зала 1 на НДК.

Много рядко се случва да се събере такъв страхотен бенд, с толкова силна брас секция в компанията на Вили Стоянов и огромен щрайх, ръководени от диригентската палка на Григор Паликаров. Освен това се насладихме  на изпълненията на тромпет на виртуозния Мишо Йосифов, на ударната секция на небезизвестния Стоян Янкулов-Стунджи, изключителния кавалджия Живко Василев и най-добрия бийтбоксър Александър Деянов-Скилър. Обединителната фигура в центъра на този all stars отбор е Ангел Заберски с неговите страхотни импровизации, собствени композиции и аранжименти на класически парчета.

За мен беше огромно удоволствие и привилегия да слушам тяхното майсторство на сцената на НДК в София.

Пожелавам на читателите на моя блог placescases.com Весела Коледа с откъси от този прекрасен концерт.

Като продължение на предишната ми публикация за НДК

Асинхронно преживяване в НДК и защо трябва да се чете за Икономиката на преживяванията

искам с голяма радост да отбележа, че този път всички вендинг машини бяха заредени напълно, имаше достъп до достатъчно големи количества вода, освен това във фоайетата течеше базар за ръчно правени накити и на щанд на любимите ми Cakey Bakey можеше човек да се подкрепи със сладкиши и разнообразни напитки, така че празничната атмосфера беше много силна и приятна.

 

 

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.