fbpx
Norma, Burgas, photos by placescases.com

Второ посещение в Norma Бургас, този път за стекове

Оценка за  Norma  (Норма) от 5D Сензографа на placescases.com: 4.5 от 5.

Август 2019

 

Видях             5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Усетих           4.5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 4.5 Big Hearts by the 5D Sensogrpah of placescases.com

Чух                 5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com       

Помирисах    5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com                      

Вкусих            3 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 3 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com 

Време за четене: 1.5 мин.

Четене в бърз режим (подчертан и цветен текст): 0.5 мин. 

В предишното си ревю, Norma, едно приятно местенце със стил, близо до морската градина в Бургас, обещах, че ще се върна тук, за да пробвам стековете. Нищо, че беше посред лято и повече се похапват морски дарове и риби, обещаното си е обещано.

 

Виж ….

…. Имаше нови картини по стените. Впечатляващи са и допринасят много за атмосферата;

…. Презентациите в чиниите са още по красиви и експресивни, особено тази на тигровите скариди на тиган при второто ни посещение;

…. Градината е приятна, въпреки че част от масите са на тротоара.

Вметвам, че за петък и събота трябва да си запазиш места, ако искаш да са навън.

 

Усети …. 

….Приятно е да се поседне в Norma, дори само за коктейлче, чувстваш се добре сред артистичния му интериор;

…. Не ме предупредиха, когато си поръчвах салатата с испански кристален хляб, че последния го нямат. В резултат останах с впечатление, че ми пробутват обикновена франзела, просто защото няма да усетя разликата. Когато попитах, ме уведомиха какъв е проблема. Половин сърчице отпадна, заради това, че подценяват избора на клиента.

…. Хрупкавата вафличка в десерта Биг Маш. Този десерт е нещокато миш-маш от сладолед, плодове, вафла …. Най-добре го виж във филмчето за Норма. Имай предвид, че спокойно може да стигне за двама души.

 Чуй ….

…. Както и предния път, много приятни джаз и соул интерпретации на известни парчета. Музикалното оформление много добре кореспондира със стила на заведението.

 

Време за гледане на филмчето: 1.15 мин.

 

Помириши ….

…. Целината в черноморските миди- много апетитно и освежаващо аромата на море.

Вкуси ….

…. Фрито мисто- темпура с морски дарове и зеленчуци, доста е приятна;

…. Споменатите вече по-горе скариди- не са само красиви, но и вкусни;

…. За съжаление теста на стековете излезе неуспешен. Опитахме шорт рибс, телешки ребра- много, жилави бяха;

…. Не си заслужава стека иберико. Там също попданах на жилави участъци, размина се очакването ми за добро иберико, което би следвало да се топи в устата, а не да се джвака без успех.

Персоналът се отнесе много адекватно при оплакването ми от храната, което показва, че имат активно отношение към впечатленията на клиента.

Бих посетила отново Norma, независимо от фала със стековете. Мястото е много приятно, предлагат нестандартни неща, различни от тези по другите ресторанти, предлагат хубави коктейли и вино на чаша и също така се стараят гостите да са доволни.

Как да си резервираш престоя в Бургас?

Ако не си от Бургас, но много ти се иска да се поразходиш в прекрасната му морска градини и да поседнеш сред артистичния интериор на Norma, направи си резервация за хотел тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com, да разгледаш опции. През него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии. Само въвеждаш датите на престоя и натискаш Search. Освен това, booking.com се грижи очакванията ти като клиент да са максимално изпълнени. Описала съм за една такава случка в ревюто за хотел Shangri-La в Сингапур.Booking.com

Как да стигнеш дотам?

Не се притеснявай как ще стигнеш до Norma в Бургас. Просто използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избереш упътвания:

A: ул. Цар Симеон 1, 8000 Бургас

T: +359 89 700 7390

Работно време: пон-нед 08:00-24:00

Къде да последваш блога за ревю и оценка на интересни места placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава следи за следващи ревюта и пътеписи в Instagram, Facebook, YouTubeLinkedIn, Twitter. А най-добре е да се абонираш с мейл тук директно.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията. Постарала съм се да отлича онези местенца, които прилагат дали нарочно или случайно нейните принципи и мисля, че си заслужава да ги разгледаш. Направо кликни на категория Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.