fbpx
Гурме @home,коктейли от 5L Speakeasy bar, снимка от placescases.com

Гурме @home- Част 2, доставка на алкохол и гурме храна за вкъщи

Снимка на корицата: Коктейли, доставка на алкохол за вкъщи от 5L Speakeasy Bar, София

Време за четене: 2 мин.

Нямаш 2 минути за четене? Мини само през bold шрифта- 1 мин.

Не ти се чете? Отиди направо на видеото- 0:25 мин.

Вече ти разказах в Гурме @home- Част 1, доставки на храна за вкъщи кои любими ресторанти в София и някои градове в България правят доставки на храна до вкъщи. Сега продължавам със списък на магазини и …. забележи, барове, които правят същото.

 

Да, няколко бара в София се решиха да направят всичко необходимо да доставят миксологичните си произведения на феновете.

 

Коктейли @home

Списък с барове в София, които правят доставка на алкохол, и по-точно коктейли за вкъщи.

 1. 5L Speakeasy Bar първи се осмелиха на доставки до дома, но само в центъра. Правят го през foodpanda. Сигурно на по-далечните адреси ледът не издържа. Доставки 6:00 до 23:00 часа.

Реших обаче да ги питам, дали все пак не биха доставили и в един от южните квартали на София и те взеха че откликнаха веднага. Ей, че якоооо!!! Виж снимките. Освен това имаш опция да платиш с карта. Беше много вкусно! И ледът не беше мръднал, коктейлите си бяха студени и се запазиха дълго време.

This slideshow requires JavaScript.

 1. EventBarman са се комбинирали със съботния брънч на Nicolas 0/360 и доставят коктейлите си през тях. Има и промоция.
 2. By The Way София доставя от 9 април коктейли и салати по домовете.
 3. One More Bar– скоро, в момента обмислят опции.

 

Shopping @home

Списък с магазини, които правят гурме доставка на алкохол и храна за вкъщи в София.

 1. Ако закъсаш с виното и ти потрябва спешно, особено след някой брифинг, Галерия SeeWines доставя бързо до 2 ч. от 18 до 22ч., последна поръчка до 20:30. Звъни се на телефона, който е упоменат в сайта им и се казва, че е експресна доставката. Струва 6.50лв. Наистина доставят бързо.

  This slideshow requires JavaScript.

 2. Ако имаш нужда да се дезинфекцираш вътрешно, с гроздова или каквато ти хрумне ракия, правилното място е Rakia SHOP. Те са експерти. Освен това, в този магазин можеш да намериш най-добрата ракия, която се продава с комерсиална цел в България.
 3. Дар от Боговете също имат доставки, но и от магазина може да се вземе.
 4. Изискани италиански колбаси и сирена можеш да поръчаш с доставка от понеделник до петък при GrandFoods, чиито магазин е в Paradise Center, София. Минимална поръчка- 50 лв, а над 80 лв има промоция.
 5. Vivenda също продават онлайн отбраните си меса. Възможно е временно поръчките да бъдат обработвани в рамките на 7 работни дни. Доставки в цялата страна.

Ако се сещаш за още готини магазинчета, които приемат поръчки онлайн или по телефон и доставят вкъщи, пиши в коментари тук или на страниците на placescases.com в InstagramFacebookLinkedInTwitter.

Нека да подкрепим любимите си места в тези трудни времена като просто продължим да се радваме на продуктите им, за да продължи да ги има и след кризата.

Аз самата поръчвам от посочените тук магазини, а също и от ресторантите, които изброих в Гурме @home- Част 1, доставки на храна за вкъщи, една от поредицата статии в новата рубрика на блога @home, в която разказвам за всички любими места и събития, които остават близо до нас по време на Covid19 пандемия и ограничения. Следи в следващите публикации за впечатления и за още предложения за доставка на алкохол и гурме храна за вкъщи.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.