fbpx
What is a 5D Sensograph? by placescases.com

Какво е 5D Сензограф?

5D Сензограф e инструмент за оценяване на местата, които описвам, запазена марка, създадена от мен специално за блога placescases.com.

Как работи 5D Сензограф-ът?

5D Сензографът оценява по 5 мерна скала, базирана на 5-те човешки сетива. Той оценява и раздава сърца за видяното, усетеното, чутото, помирисаното и вкусеното от мен, както и за цялостното преживяване на дадено място. 👁🖐👃👂👅

Оценката е подкрепена с примери, за да бъде максимално обективна. Най-високата е 5 сърца. ❤️❤️❤️❤️❤️

 

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в InstagramFacebookYouTubeLinkedInTwitter и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

 

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.