fbpx
Декорирана маса в Кральев Чардак placescases.com

КРАЛЬЕВ ЧАРДАК- СРЪБСКА КУХНЯ НА МАКС, ПИРОТ, СЪРБИЯ

Оценка за Kraljev Cardak (Кральев Чардак) от 5D Сензографа на placescases.com: 5 от 5.

Посещение  през март 2017

 

Видях                      5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Усетих                   5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com           

Чух                          5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com  

Помирисах             5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Вкусих                     5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com           

 

Виж ….

…. Спретнато заведение в битов стил уютно, обещава приятно изкарване;

…. Малко ми беше тъмно за снимки добре е да е една идея по-светло, защото и менюто трудно четохме без да светим с телефоните!

…. Изобилие на масата от салати, сръбска скара, мезета, прясно изпечени питки и домашна ракия- леле какво угощение ни чака!

 

Усети ….

…. Изключително обслужване от типа, при който не ти висят на главата, за да тви следят всяко действие, но някак си мистериозно, ако ти се изпразни чашата за вода или ракия, тя се напълва в незабелязан от теб момент.

 

Чуй ….

…. Леко позабравени хитове от 90-те (Kool and the Gang, Michael Jackson), но накрая и по-модерни чухме. Беше изключително приятно!

 

 

Помириши ….

…. Божествен аромат на скара;

…. В Сърбия пушенето по заведенията не е забранено, но в помещението не миришеше на цигари, въпреки, че се пушеше;

…. Удивителен аромат на дюли от домашната ракия.

 

Вкуси ….

…. Ако си месояден/на, задължително сръбска скара- изключително добра, месото е крехко, ароматите са чудесни, с елемент на естествено пушено и печено, месото няма неприятна миризма, въпреки, че е свинско;

…. Домашни пържени картофи крехки и сладки;

…. Прясно изпечена питка- хрупкава коричка, мека средичка, идеална!;

.… Всякакъв вид салата –  пиперките са прясно изпечени, краставицата сладни, доматите са вкусни, нямам какво да добавя;

…. Домашна дюлева ракия- ароматът й е съвсем естествен, защото при суха дегустация (това е, когато се помирише  вече празната, изпита чаша) ароматът е идеално запазен. Не мога само да преценя дали захар е добавяна, но определено е удоволствие да се пие от тази ракия. Внимавай ,защото не е скъпа и бързо върви, особено с такива вкусни мезета. Поне глава няма да те боли- гарантирано!

 

 

Изключително вкусно се яде в Кральев Чардак. Преяждането е абсолютно възможно, имайки предвид ниските цени. Цялата компания от 5 възрастни и 3 деца яде за по-малко от 200 лв…. и доста пи алкохол, без децата, разбира се. 🙂 Още по-яко е, че кръчмата е на по- малко от минута път пеша от хотела, в който бяхме- Син Ком (Sin-Kom), но за него прочети в ревюто тук.

Как да си резервираш престоя в Пирот?

Можеш направо да си резервираш стая в него тук в карето.Booking.com

Я по-добре не ходи в Кральев Чардак, че да не се напълни с клиенти и да не можем после ние да отидем. 🙂 Или пък да не вземат от много оборот да развалят кухнята като в Капица, но за последната ще прочетеш повече тук.

Как да стигнеш дотам?

За навигация чрез Google Maps, кликни върху червената карфица в картата и след това натиси Упътвания:

Николе Пашића, Пирот 18300, Сърбия

Работно време (Radno vreme): понеделник- събота 12:00 – 21:30, „Nedeljom neradimo“ 🙂 така пише на табелата

А: Сърбия, гр. Пирот 18300 , ул. 35 Nikole Pasica

Т: +32 10 34 59 75

Къде да последваш блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в InstagramFacebookYouTubeLinkedInTwitter и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.