fbpx
Stylish terrace at La Veranda in Varna by placescases.com

LA VERANDA (ЛА ВЕРАНДА)- СТИЛЕН РЕСТОРАНТ В КОМПЛЕКС ХОРИЗОНТ НА МОРСКАТА ГРАДИНА ВЪВ ВАРНА

Последно посещение месец юли 2015 със семейство и приятели

Вижте невероятната гледка към морето и богатата морска градина от терасата на ресторанта; стилната декорация на заведението

Помиришете гризинките ,собствено производство , които се сервират като комплимент

Вкусете всякакъв вид морска храна, прясна риба и миди от Черно море, пица и още много други неща от огромния асортимент на ресторанта

Усететевежливо, но малко бавно обслужване

Чуйте… поп музика, включваща хитове на Лейди Гага, омагьосващото модерно chill-out tango на Отрос Айрес и друга разнообразна музика, малко еклектична като селекция

Варна един от най-големите градове в България, изключително оживен, предлагащ разнообразие от исторически и природни забележителности, музеи, университети, а също и места за забавления, включващи плажове, ресторанти, нощни клубове, дискотеки, делфинариум, акваполис и много други. Една от големите му атракции е разкошната морска градина, легендарна с красотата си, размерите си и пъстра палитра от нощни заведения.

Едно от най-предпочитаните места в градината, както за хранене така и за нощен живот е комплекс Хоризонт. Той включва хотелска част, нощен клуб и два ресторанта. Това е също и едно от любимите места на младите двойки за сключване на брак и отпразнуване на голямото събитие. Делфинариумът е много близо до него, така че можете да си направите разходка в градината, посещение на шоу с  делфини, вечеря в летния ресторант на Хоризонт, а после можете да се отбиете за нощен купон или напитка в нощния клуб на комплекса.

Летният ресторант на Хоризонт се казва La Veranda (Ла Веранда). Разположен е на терасата на комплекса, с прекрасна гледка към морето и морската градина,на открито, като има отворена и покрита с плътна козирка част. Декориран е стилно, така че човек се чувства комфортно и пълен с очаквания като влезе там.

La Veranda Varna

Stylish terrace at La Veranda in Varna by placescases.com
Discreet lighting of La Veranda, Varna by placescases.com
Sense of vintage at La Veranda, Varna by placescases.com
Fresh fish and sea food variety at La Veranda, Varna by placescases.com
Stylish lighting at La Veranda,Varna by placescases.com
Feeling comfortable at La Veranda, Varna by placescases.com
Stylish terrace at La Veranda in Varna by placescases.com Discreet lighting of La Veranda, Varna by placescases.com Sense of vintage at La Veranda, Varna by placescases.com Fresh fish and sea food variety at La Veranda, Varna by placescases.com Stylish lighting at La Veranda,Varna by placescases.com Feeling comfortable at La Veranda, Varna by placescases.com

Менюто е доста богато и аз малко се съмнявах, че могат да поддържат такъв голям списък от ястия. Мои приятели, които живеят в града ме увериха, че кухнята на ресторанта е способна да приготви абсолютно всяко блюдо от него.

Някои от предложенията ми се сториха доста необикновени и реших да експериментирам със супа bouillabaisse (буябез), характерна за френската ривиера, но доста рядка, да не кажа странна за България.

В нея имаше много и разнообразна риба и морски продукти, но имаше нужда от повече подправки и по-точно билки.

Опитах задушените миди, които миришеха превъзходно със зелените подправки в тях и отговориха съвсем точно на очакванията ми.

Моите деца избраха рибно филе със зеленчуци за гарнитура, която включваше и едно великолепно mille-feuille от картофи.

Пицата беше доста добра, с много хубаво тесто. Ресторантът разполага със собствена пекарна и тестените им печива са приготвени с внимание и майсторство. Внимавайте с гризинките, които пекат на място и носят като комплимент от заведението. Много са вкусни и доста увличат.

При следващото си посещение във Врана, задължително ще включа вечеря или обяд в La Veranda

Адрес: Варна, морска градина, близо до плаж Рапонги

Tel: +359 52 389166

 

Къде да отседнеш във Варна?

Ако не си от София и планираш пътуване до града, препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии. Само въвеждаш датите на престоя и натискаш Search. Освен това, booking.com се грижи очакванията ти като клиент да са максимално изпълнени. Описала съм за една такава случка в ревюто за хотел Shangri-La в Сингапур.


Booking.com

Къда да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.