fbpx
ANDRe in Sofia, photos by placescases.com

Новини от градината на ANDRe

Харесва ми, че в ANDRe винаги могат да те изненадат с нещо нестандартно, но винаги е много вкусно. Фюжън експериментите се правят с финес и мярка, без кресчендо във вкусовете, а по-скоро с добър баланс!

Градината на ANDRe е малко в ремонт, но пак е много приятна. Виж я във филмчето.

Разбира се менюто, както винаги е пълно с изненади. Не се стърпях да опитам черноморските стриди със сос от шампанско и холандез. Само двечки са, но са доста добро предястие- свежи, ароматни,прекрасни!

Като голям любител на калкана, веднага избрах филе от него върху едър боб с български трюфел, сос от черноморски миди и саликорния. Чудесен!

Любимия ни кайзершмарн беше поръчан в двойна порция и както винаги беше безумно вкусен. Опитах и една странна мекица, в кръгла форма, която трябваше да има мус от локум в нея, но поскоро сладоледът от лайка май беше пълнежа, защото локум не усетих много, обаче пак беше много приятна.

И друго ще добавя, когато ни се хапва нещо вкусно, първата ни идея е винаги ANDRe. Особено на децата. Да не забравя да спомена, че има и детско меню.

Не се притеснявай как ще стигнеш до ANDRe в София. Просто използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избереш упътвания:

1142 Център, София, България

А: София, ул. Хан Крум 31

T: +359 888 931 151

Е: andre@andretokev.com

 

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава следи за следващи ревюта и пътеписи в Instagram, Facebook, YouTubeLinkedIn, Twitter. А най-добре е да се абонираш с мейл тук директно.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията. Постарала съм се да отлича онези местенца, които прилагат дали нарочно или случайно нейните принципи и мисля, че си заслужава да ги разгледаш. Направо кликни на категория Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.