fbpx
Unglet restaurant, by placescases.com

Ресторант Ungelt в центъра на Прага с картини на български художник

Май 2022

Време за четене: 2 мин.

Нямаш 2 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 1 мин. 

Не ти се чете? Виж тогава филмчето по-долу: 1:33 мин.

Случайно попаднахме в ресторант Unglet. Обикаляхме в центъра, докато дойде време до полета, търсехме къде да похапнем. Така влязохме в него. Хареса ни и решихме да останем.

В ресторанта са представени картините на българския художник Румен Саздов. Точно те правят интериорът му толкова забележителен. Заради тях останахме, когато влязохме, без да знаем, че са негови.

Храната е добра, хубаво плейтната. Стилът е fine dining. Обаче останахме много неприятно изненадани, когато първо беше объркано едното предястие, а после, когато получихме сметката, беше с около 100 евро повече. Оказа се, че вместо 2 чаши вино, са ни написали 2 бутилки вино, което е огромно разминаване.

Заради инцидента със сметката останахме с много лоши впечатления. Това беше или много груба грешка от страна на персонала, или направо опит за надписване на сметка на туристи, които са случайно попаднали в заведението.

Не препоръчвам ресторанта Ungelt, точно заради грубата им грешка. Иначе жалко за хубавата локация, храна и картините.

Как да стигнеш до ресторант Ungelt  в Прага?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

Ungelt, Old Town, Praha 1, Prague, 110 05, Czechia

A: Týn 638/5, 110 00 Staré Město, Czechia

T: +420777427000

Работно време: Пон – Нед 12:00-24:00

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.


Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.