fbpx
Zlaty Strom, by placescases.com

Ресторант Zlaty Strom до Карловия мост в центъра на Прага с хубави шейкове

Май 2022

Време за четене: 2 мин.

Нямаш 2 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 1 мин. 

Не ти се чете? Виж тогава филмчето по-долу: 1:01 мин.

Ако след обиколката в Храдчани се чувстваш вече много изморена и се спуснеш по Карловия мост към центъра, можеш да поседнеш в ресторант Zlaty Strom (Златно дърво), чиито маси и столчета са направо на улицата.

Заведението е по-скоро bar&dinner. Доста е бавно обслужването и малко нелюбезно от някои сервитьори, но пък храната е вкусна, а шейковете са един път.

Можеш да пробваш гулаш в питка, чудесен е, но е малко количеството. Също така, наденичките са вкусни, два пъти ги поръчвахме, дали пък защото и те бяха малко като грамаж. Децата много се радваха на шейковете- хубави, а някои от тях доста шарени. Азиатските нудли са ок, чипсът е хрупкав, а бирата винаги е добра идея.

Към заведението има и клуб, тоалетната за него и ресторанта е обща.

Препоръчвам Zlaty Strom, в случай, че искаш спешно да седнеш някъде да пийнеш бира и да хапнеш.

Как да стигнеш до ресторант Zlaty Strom  в Прага?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

U Zlatého stromu, 6, Karlova, Staré Město, Praha 1, Прага, Praha, 110 00, Чешка република

A: Karlova 187/6, 110 00 Staré Město, Czechia

T: +420739609779

Работно време: Пон – Нед 11:00-24:00

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.


Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.