КАРУСЕЛ- КЛУБЪТ, В КОЙТО НАРУШАВАТ ЗАКОНА И ДИСКРИМИНИРАТ НЕПУШАЧИТЕ, В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ

Последно посещение месец май 2015, с приятели

Вижтедобър клубен интериор и светлинно оформление

Помиришетеплътния цигарен дим

Вкусете различни видове и марки алкохол

Изпитайтекоктейлните умения на барманите; липсата на желание на собствениците да спазват забраната за тютюнопушене в заведенията

Чуйте… селекция от хаус и електронна музика на DJ

Никакво добро впечатление не остана у мен от Карусел по причина, че след 12:00 избощо не се спазваше забраната за тютюнопушене в заведението.

Предполага се, че пушачите трябва да излизат да пушат навън- все пак е лято, топло е и малко свеж въздух не вреди на никого. Вместо това, всички пушачи запалиха вътре, одимиха цялата атмосфера с мълчаливото съгласие на мениджмънта.  Между другото, казаха ми, че Карусел и Мементо имат едни и същи собственици.  Шефът на всичките заведения беше там и гледаше как пушачите наложиха техните собствени правила против закона. Опитах се да протестирам, но барманите ми обясниха, че не могат да се противопоставят на клиентите.

Извинете, АЗ НЕ СЪМ ЛИ СЪЩО КЛИЕНТ, ТАКА КАКТО ВИ ПИЯ СКЪПОТО МАЛЦОВО УИСКИ И СЪМ ЕДНА ОТ ОБЩО 3-МАТА ПОСЕТИТЕЛИ, КОИТО ИЗБОЩО ТАНЦУВАХА!!!

НЕЧУВАНА НАГЛОСТ!

Трябва да отбележа, че 2-3 посетители излязоха навън да пушат, противопоставяйки своята култура и мироглед на безпардонността на клубния мениджмънт.

Имам приятел, който  ми каза, че вярва в теорията на счупения прозорец, според която, нулевата толерантност към дребните престъпления и хулиганство постепенно водят с времето до намаляване на тежката престъпност. Държавата ни би трябвало да положи повече усилия в  контрола на спазването на подобни правила и забрани, за да се изгради култура на нетолериране на престъпността, а защо не и на корупцията.

В случай, че ви интересува къде е Карусел, намира се на Раковска в София.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s