ZigZag Integrated Hotel Reception by placescases.com
Image

ZIGZAG INTEGRATED HOTEL(ЗИГ-ЗАГ ИНТЕГРИРАН ХОТЕЛ)- В ЦЕНТЪРА НА ЗАГРЕБ, ХЪРВАТСКА

Последно посещение със семейство януари 2016

Прочетете ревюто на английски език в placescases.com  като изберете категория EN, както и други ревюта.

Вижтемодерен дизайн, забавен, младежки.

4 hearts

Помиришетестранна миризма в студиото.

2 hearts

Вкусете…  нищо. Няма закуска!

0 hearts

Усететевежлива комуникация от персонала на рецепция, но сами си чаршафосахме второто легло.

2 hearts

Чуйте добър английски на персонала на рецепция.

4 hearts

 

Избрах ZigZag Integrated Hotel от TripAdvisor. Имаше значка „Избор на клиентите“.  На нас ни трябваше хотел в центъра на Загреб, тъй като щяхме да останем там само 1 нощ и ни се искаше да разгледаме някакви забележителности в града за краткото време, което имахме. Също така, предлагаха и паркинг срещу 10 евро допълнително. Цената за нощувка беше доста изгодна- 85 евро за 4 човека.

Тъй като не знаехме кога ще сме в Загреб, бяха ни предупредили от хотела, че работят до 19ч. и  че ще ни оставят ключа на рецепция и добре че пристигнахме преди този час, защото щяхме много да се чудим какво да правим.

И така, внимавайте, когато видите наименование ИНТЕГРИРАН ХОТЕЛ (INTEGRATED HOTEL). Това означава, че няколко апартамента и стаи в няколко сгради, разположени близко една до друга са обединени в хотел. Има рецепция и някакво обслужване, но доста повече напомня вида настаняване от Airbnb.

Част от стаите и апартаментите на хотела са разположени в нещо като бизнес сграда, а останалите не знам къде са. Имам чувството, че останалите помещения не са много близо. А на мен в никакъв случай не ми се влачеше багаж до място,различно от това до което вече се бях добрала след дълго пътуване с кола в пресен сняг. Имахме късмет, че нашият апартамент беше в същата сграда.

Почакахме доста на рецепция, защото там имаше само едно момиче, което обслужваше, а се бяхме събрали 2 групи туристи за настаняване. Тя показа лично паркоместата в покрития гараж на сградата и на двете групи, и за това се позабави. През това време разглеждах интериора на антрето. Впечатли ме с черните стени, написани на ръка и изрисувани с инфо за заведения, кафенета, забележителности и ресторанти в центъра на Загреб. Доста ми хареса хрумването!

This slideshow requires JavaScript.

Настанихме се в апартамента, състоящ се от спалня и нещо като хол с кухненски бокс, т.е- беше нещо като студио. Боксът беше обзаведен с посуда, прибори, еклектроуреди. Ако човек има намерение да отседне за дълго с малък бюджет, вероятно това е правилния избор. Нашата идея, обаче, изобщо не беше такава. Искахме да се настаним, да вечеряме, сутринта да закусим, да направим кратка обиколка в центъра (вечерта или сутринта) и да продължим дългия си път по магистралите. Не ни се получи изобщо!

This slideshow requires JavaScript.

 

Момичето ни показа стаята, но се оказа, че второто легло се сглобява от две подвижни легла и не е подготвено. Ние сами си местихме леглата и си ги чаршафосахме. Намерихме си чаршафите в скрина, но долният чаршаф беше по-малък. Не сме претенциозни и се справихме, но не очаквах такова нещо. На всичкото отгоре,имаше някаква странна миризма, като че ли на готвено, влязла вътре в студиото през абсорбатора. Нямаше хотелски чехли, така че, ако ходите там, носете си. Козметика има, но по-добре си вземете вашата, защото тази там е базова.

Най-неприятното е, че хотелът не предлага закуска. Трябваше да потърсим място за тази цел сутринта и момичето от рецепцията ни беше ориентирало къде да отидем, но цяла нощ беше валял сняг и нямахме много време да обикаляме. Т.е. това се оказа голям минус. Наблизо има пекарни, но не можете да платите в евро, така че тази опция отпадна веднага. Наложи се да се качим на колата и да поемем  по снежните магистрали без да сме пили кафе и без да сме закусили нито ние, нито децата.

Ами това е. Грешката е, че не се поинтересувах за значението на ИНТЕГРИРАН ХОТЕЛ. За друг път ще знам.

Ако сте млади, разполагате с време, не държите веднага като станете да пиете кафе и да закусвате, а сте готови да излезете и да потърсите заведение, да, препоръчвам ви ZigZag. Но ако за вас думата хотел имат строго класическо значение, изберете друго място.

Адрес на рецепцията и на част от стаите:  Petrinjska 9, 1st floor, 10 000 Zagreb

Тел: +385 1 8895 433

Още профили на ZigZag (последвайте линковете на логата по-долу, за да посетите профила в съответния сайт):

booking_com   tripadvisor app icon   Facebook_logo-2   Google_Maps_Logo-1

 

За повече ревюта от мен относно ресторанти в София, както и други места по света, посетете placescases.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s