За Places Cases

В този блог разказвам за новите си открития и преживявания по време на моите гурме и други пътешествия в София, из България или по света. Търся най-яките ресторанти, барове, кафенета, сладкарници, заведения от различен тип, хотели,  всякакви интересни места и събития. 5D Сензографът на placescases.com пречупва през призмата на сетивата всичко, което ме е впечатлило и го предава директно на зрението, слуха, вкуса, сетивността и обонянието ви, за да си представите максимално атмосферата на моя разказ. Раздавам рейтинг „сърчица“ по всяко измерение и жокерчета как са били спечелени.

Надявам се ревютата, които публикувам в този блог да са от полза на други търсачи на cool места и услуги, а също и като обратната връзка за хората, които стоят зад тези бизнеси.

За тези от вас, които са посетители или ex-pats в България или просто предпочитат да четат на английски, всички истории за места са написани, както на български, така и на английски език.

Можете да коментирате под публикациите, да ми пишете на placescases.advisor@gmail.com или да ми пратите съобщение на някоя от социалните страници.

Код за съобщения през Facebook Messenger:

messenger_code_1385995591703355

Освен тук, можете да последвате placescases.com в неговите профили:

Facebook_logo-2         Google+ logo         Pinterest logo         Instagram logo         tripadvisor app icon                

Прочетохте целия текст? Страхотно, подарявам ви моите максимални 5 сърца с благодарност! 🙂

Приятно прекарване по време на вашето пътешествие с placescases.com и се забавлявайте!

5 hearts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *