fbpx
Boutique Hotel 7Days, by placescases.com

Boutique Hotel 7 Days в Прага, Чехия

Оценка за Boutique Hotel 7 Days от 5D Сензографа на placescases.com: 4,8 от 5.

Май 2022

Видях              5 сърца 12920

Усети              5 сърца 12920 

Чух                  3 сърца 129x20

Помирисах     5 сърца 12920 

Вкусих             5 сърца 12920

     

Време за четене: 5 мин.

Нямаш 5 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 3 мин. 

Нямаш 3 мин. за четене? Виж тогава филмчето по-долу: 2:24 мин.

Boutique Hotel 7 Days е с хубава локация, много близо до главната градската улица Вацлавски намести. С една приятна разходка се стига лесно пеша и прочутия централен  площад в стария град- Старо место.

Виж ….

…. Старовремски дизайн с много картини, мрамор и орнаменти;

…. Просторни стаи, удобни и уютни.

Усети ….

…. Чудесно обслужване хората от рецепция имат отношение към гостите си, по всякакъв начин се стараят да помогнат, да са полезни, за да се върнат отново гостите в хотела. Включително могат да ви запазят билети за концерт и да ги поръчат да дойдат на рецепцията на хотела, за да ти е по-удобно на теб.

Чуй ….

…. Единственият проблем с нашите стаи беше, че деляха стена със съседния фитнес и сутрин от 6 часа, вечер до 22 ч. се чуваше тътен от дрънкащи по пода щанги, скачане и други активни дейности.

Време за гледане на филмчето: 2:24 мин.

Помириши ….

…. Много хубави прясно изпечени кроасани на закуска, свежи плодове и зеленчуци.

Вкуси ….

…. Вкусна и разнообразна закуска- има от всичко по няколко вида, яйца, колбаси, десерти, зеленчуци и плодове- нямам никакви забележки.

Препоръчвам много Boutique Hotel Seven Days, със сигурност би допаднал на всеки турист, особено като комбинация цена/качество!

Как да стигнеш до Boutique Hotel 7 Days в Прага?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

572/46, Žitná, Nové Město, Praha 1, Прага, Praha, 120 00, Чешка република

A: 46, Žitná 572, Nové Město, 120 00 Praha, Czechia

T: +420222923111

Check-in: 14ч Check-out: 11ч

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.