fbpx
Kozlovna Apropos, by placescases.com

Ресторант Kozlovna Apropos – автентична местна кухня близо до центъра на Прага

Май 2022

Време за четене: 2 мин.

Нямаш 2 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 1 мин. 

Не ти се чете? Виж тогава филмчето по-долу: 1:18 мин.

За да опиташ автентична чешка кухня, Kozlovna Apropos е идеалното място. Тук можеш да си хапнеш наденички, пържолки, парени хлебчета и да пийнеш хубава бира.

Заведението е близо до центъра и до брега на река Вълтава. Интериорът му е много забавен- от Козела, който е символ и присъства, както в салфетките, така и във вариант скулптура от дърво и табуретка до полюлея от бирени чаши. Виж ги във филмчето.

Бирата идва много бързо, за да не стоиш жаден, но внимавай, защото често ще ти препоръчват да ти донесат още, а те носят само в големи халби, та както ти е вкусно, така можеш и да се напиеш.

Храната е много вкусна, дори парените хлебчета, които много хора, несвикнали с местната кухня, казват, че не харесват, на мен много ми допаднаха.

Ако обичаш наденички, поръчай си като тези във филмчето или пък си вземи бутче конфи. И двете са много вкусни. Общо взето, каквото и да решиш да пробваш, все е чудесно.

Музиката е известни световни хитове и е приятна, без да е много силна.

Мястото предлага страхотна отмора от дългите разходки. На обяд е доста натоварено, за това или си запази маса, или просто изчакай малко, за да те настанят, може и с бира в ръка.

Препоръчвам ресторанта Kozlovna Apropos, заради добрата локация, храна и бира. Наздраве!

Как да стигнеш до ресторант Kozlovna Apropos в Прага?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

4, Křižovnická, Staré Město, Praha 1, Прага, Praha, 110 00, Чешка република

A: Křižovnická 4, 110 00 Staré Město, Czechia

T: +420222314573

Работно време: Пон – Нед 11:00-23:00

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.


Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.