The oven that creates the magic fumes of baked pizza bread at Leo's Pizza Trattoria, Sofia, Bulgaria
- В София, Италиански ресторант, Места за похапване, Ресторант

LEO’S PIZZA TRATTORIA – НАЙ-ХУБАВИТЕ ПИЦИ, ПАСТА И ДРУГИ ИТАЛИАНСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ В СОФИЯ

Посетено 22 март 2015 в компанията на семейство 

 

Вижте: семплия но стилен интериор в бяло

Помиришете: изкусителната и пленителна миризма на печена на пещ пица

Вкусете: пица с моцарела, паста, стек фиорентина, салата с октопод и моята любима фритура миста (панирани морски дарове)

Изпитайте: бързото и любезно обслужване на млади усмихнати хора и не се учудвайте, ако след 2-3-то посещение вече са ви запомнили и знаят предпочитанията ви

Няма да е преувеличение, ако ви кажа, че това е най-вкусно миришещия ресторант в София. Този аромат на пица, печена в пещ винаги ме изкушава да си поръчам веднага от прекрасните им пици, но тай като зная, че те имат и фантастична паста,а и много други вкусни ястия, гледам да се въздържам от този първоначален импулс.

Следващото нещо, което ви прави впечатление е усмивката на някой, който ви поздравява и кани на вашата маса. (Добре е да си направите предварително резервация, защото почти винаги е пълно)

Менюто е променено наскоро и има някои нови попълнения в него. Както и преди, е доста добре организирано и веднага става ясно, че можете да избирате между комбинации от различни видове паста и  сосове за нея. Има много варианти на салати и винаги има много хубава прясна бурата. Пицита са ми слабост, както вече стана ясно, но все пак е добре да погледнете и основните ястия. Те също си заслужават.

Leo’s Pizza Trattoria е едно от малкото места, където професионално ще ви предложат храна според вашето настроение и желания в момента. Можете да разчитате на прецизните препоръки на сервитьорите и никога няма да бъдете подведени.

Заведението предлага също добра винена листа, която съдържа както големи, така и малки бутилки.

20150322_152644

Горещо ви препоръчвам да си оставите място за десерт. Последния път, аз лично пробвах шоколадов чийз кейк . Това не беше някакъв си обикновен чейз кейк, а перфектна комбинация от шоколад и забайоне крем.

20150322_151535

Разбира се има и много други достойни десерти, но ако се чудите какво да си изберете, питайте сервитьорите, те знаят какво да ви препоръчат според вашия вкус.

Leo’s Pizza Trattoria е моето специално място за специална пица и паста в София.

20150322_152747 20150322_152627

Адрес: София, бул. Никола Вапцаров 57, тенис клуб Малеева

Тел. 0878 64 28 24

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Leos-Pizza-Trattoria/161050790655803

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.