fbpx
Lucky aparthotel in Bansko, photo by placescases.com

Lucky Bansko Spa & Relax, безукорно обслужване в Банско

Оценка за Lucky Банско от 5D Сензографа на placescases.com: 5 от 5.

Август 2020

 

Видях                5 Big Hearts by 5D Sensograph of placescases.com

Усетих             5 Big Hearts by 5D Sensograph of placescases.com 

Чух                    5 Big Hearts by 5D Sensograph of placescases.com   

Помирисах       5 Big Hearts by 5D Sensograph of placescases.com                    

Вкусих                5 Big Hearts by 5D Sensograph of placescases.com        

 

Време за четене: 4 мин.

Нямаш 4 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 3 мин. 

Нямаш 3 свободни минути? Виж направо филмчето по-долу:  2:43 мин.

Понеже миналата година вече писах за Lucky Bansko Spa & Relax, мислех този път да не се повтарям, обаче щеше да бъде много нечестно да не оценя подобаващо усилията на тези хора и то във времена с голяма несигурност за туристическия бранш, в които хотелите и ресторантите правят невъзможното дори, за да останат в бизнеса, да обслужат адекватно клиентите си, но и да запазят здравето им непокътнато от вируса.

Тази публикация за Lucky Bansko Spa & Relax е специално за техния професионализъм, грижата и вниманието към клиентите им, които демонстрират винаги, независимо от цялото безумие на Covid19 пандемията.

Виж ….

…. Привидно всичко е като преди, но сега забелязваш плексигласа на рецепцията, дезинфектантите, разположени навсякъде, маските с вентилационен клапан, които персоналът носи винаги и то по правилния начин, покривайки носа;

…. Усмихнатите учители и аниматори от лагера Lucky Kids.

За втора година нашите деца посещават лагера с преподаване на английски език Lucky Kids. Винаги са много доволни  и заявяват направо за следващата година поне 2 седмици престой в него. Условията на хотела за лагерниците са превъзходни- вкусна храна, апартаменти за 4 деца. Ако има братчета и сестричета или просо близки приятели, може да се поиска  да бъдат в един апартамент. Групите на децата за преподаването на английски език ги определят според индивидуалното ниво на владеене. Дори дете, което не знае езика може да се включи. Другите занимания са планински преходи, колоездене, конна езда,  paint ball, готвене, йога, плуване. Всички са доволни, щастливи и супер близки с каките и батковците преподаватели и аниматори. Лагерът съществува от много години все държи ниво, винаги има желаещи, дори през тази смутна вирусна година 2020.

Усети ….

…. През първия уикенд на нашето посещение закуската беше на индивидуално меню, като гостите имаха избор от 4 опции за закуска. Пробвах ги, всички те са много вкусни. На децата от лагера също са им давали през тази седмица индивидуални порции;

…. Следващата седмица имаше повече хора и отвориха традиционната си блок маса, но на всеки влизащ в ресторанта се даваше маска за лице и индивидуални ръкавици. Не можеш да припариш до блок масата без тях. Лагерниците също са били на този принцип;

…. Поръчай си удобна по твой избор възглавница. Можеш да поискаш и други екстри, описани в специално меню към стаята;

…. Апартаментите са с кухненски бокс, обзаведен добре, включително за готвене;

…. Еспресо машина, тостер, минерална вода като комплимент, плюс бутилка червено вино е нещо, на което не би трябвало да се учудваш тук;

…. Ако искаш да ползваш външния басейн при ресторант Леонардо, се заплащат 18 лв за шезлонг. Басейнът е хубав и си заслужава. Дават ти кърпи и ледени бутилки минерална вода за всеки платен шезлонг или по 2 на шатра.

 Чуй ….

…. Вечер отвън пред входа на хотела, в лоби бара и на закуска се чува динамична хубава музика;

…. Малко по-шумно е в стаите с гледка към планината заради улицата.

Време за гледане на филмчето: 2:43 мин.

Помириши ….

…. Аромата на пресните колбаси, печената наденичка, свежите и пресни продукти от закуската.

Вкуси….

…. Яйца по бенедиктински, ако има индивидуално меню;

…. От блок масата задължително баница със сирене, баница с локум, еклер и някакъв сиропиран пай. Съчетай с хубаво еспресо от машините на блок масата от WMF;

…. Карамелени бонбонки от рецепция и шоколадови бонбони Lindor, които house keeping носи вечер при подготвянето на стаите за спане.

Този път не сме се хранили в италианския ресторант Леонардо, защото нямахме време, но си пийнахме оттам хубави коктейли, докато бяхме на басейна. За тях повече прочети в предходната ми публикация Lucky Bansko SPA&Relax и ресторант Leonardo- повече, отколкото очакваш!

За това пък повторихме Баряковата механа, за която нямам нищо различно за казване от преди. Там си е същото, сервитьорите са същите, оркестъра е все така шумен и активен. Прочети за нея в Бански специалитети на чардаците в Баряковата механа.

Пробвахме друга кръчма – Обецановата механа и ни стана любима. Прочети за нея в публикацията Вкусно и уютно в Обецанова механа в Банско.

Независимо къде вечеряш, задължително се разходи из Банско по пешеходната улица. Пълна е с малки кафененца, преки с  кръчми в традиционен битов стил, артизански магазинчета. А лятото има опера, джаз или други събития на площада.

Как да стигнеш дотам?

Не се притеснявай как ще стигнеш до Lucky Spa & Relax в Банско. Просто използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избереш упътвания:

ул. „Кир Благо Тодев“ 4, 2770 кв. Глазне, Банско, България

A: 2770 Банско, ул. „Кир Благо Тодев“ 4-10

T: +359 879 111 222

E: res@luckybansko.bg

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации.

 

Как да резервираш престоя си?

Ако планираш пътуване до Банско, препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии. Само въвеждаш датите на престоя и натискаш Search. Освен това, booking.com се грижи очакванията ти като клиент да са максимално изпълнени. Описала съм за една такава случка в ревюто за хотел Shangri-La в Сингапур.Booking.com

 

Къде да последваш блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в InstagramFacebookYouTubeLinkedInTwitter и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.