NO NAMES – РЕСТОРАНТ ОТ ГРАДСКИ ТИП В СЕЛО БАЙЛОВО, ОБЩИНА ГОРНА МАЛИНА, СОФИЙСКО

Последно посещение месец юни 2015, семейство и приятели

Оценка за за ресторант No Names (Но Неймс)  от 5D Сензографа на placescases.com: 5 от 5.

Видях               5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com   

Усетих            5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Чух                  5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Помирисах      5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com                   

Вкусих              5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com 

 

Вижте кокетния интериор и екстериор, напомнящ ресторантите Spaghetti Company в София; добрата презентация на ястията

Помиришетехубавия свеж аромат на ястията

Вкусете браунис с максарпоне, който е копие на панджиалото в Spaghetti Company

Усететебързия отклик на сервитьорите на нуждите на клиентите

Чуйте… звуците на селото, ако сте седнали на терасата

Бях много изненадана, когато след целодневен пикник на яз. Огняново, навръщане в търсене на място, където да изпием по едно кафе, попаднах в един ресторант от градски тип в село Байлово, община Горна Малина. Тук вместо традиционната скара от кюфтета, кебапчета и пържоли предлагаха фюжън кухня в  италиански и български стил.

Вътре ми напомни страшно много на интериора на  Spaghetti Company в София. Менюто изглеждаше по същия начин, а и голяма част от ястията бяха същите. Например, любимото ми панджиало, беше пълно копие, като тук се казваше браунис с маскарпоне.

Вниманието ми беше привлечено от крем супа със сьомга и скариди. Имаше хубав вкус, но беше много водна, трудно намерих сьомга в нея, имаше две скаридки и като цяло не ставаше. Не я изядох и я върнах.

Сервитьорката ни препоръча сафрид като каза, че бил пресен. Поръчах си и тук вече изборът ми беше добър. Ястието беше вкусно и имаше впечатляваща презентация.

Спагетите болонезе също не бяха лоши, а също и пъстървата.

Панджиалото го поръчахме няколко пъти. Явно на всички много им хареса. Оказа се накрая, че както бяхме дошли само за кафе, се нахранихме доста добре и даже не много скъпо.

За съжаление, имаше един голям пропуск, свързан с конструкцията на терасата като искрено се надявам, вече да е отстранен, защото това е много опасна грешка от страна на мениджмънта на ресторанта.  Цялата едната страна на терасата, която гледа към улицата е покрита с тента, за да спира слънцето, като зад тентата има греди, за да предпазват от евентуално падане от терасата на улицата, защото там височината е около 2 метра. Едно от малките дечица се беше засилило към тентата и щеше да падне, ако майка му не го беше хванала навреме, тъй като се оказа, че в единия край зад тентата предпазните греди липсваха. Доста сериозно недоглеждане!

За тези, които се заинтересуваха вече и се канят да посетят село Байлово, бих препоръчала да не се ограничават само с посещение на ресторанта, но и да отидат до родната къща на писателя Елин Пелин.

No Names

Brownies with mascarpone at NO NAMES in Baylovo by placescases.com
Salmon and shrimps cream soup at NO NAMES by placescases.com
Interior of NO NAMES in Baylovo by placescases.com
Scad fish presentation at NO NAMES in Baylovo by placescases.com
Terrace at NO NAMES in Baylovo by placescases.com
Brownies with mascarpone at NO NAMES in Baylovo by placescases.com Salmon and shrimps cream soup at NO NAMES by placescases.com Interior of NO NAMES in Baylovo by placescases.com Scad fish presentation at NO NAMES in Baylovo by placescases.com Terrace at NO NAMES in Baylovo by placescases.com

Бих посетила отново ресторант NO NAMES, ако имаме път натам, но този път бих си поръчала малко по-традиционни за българската кухня ястия, за да няма изненади.

Как да стигнеш дотам?

Не се притеснявай как ще стигнеш до  No Names в село Байлово. Просто използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избереш упътвания:

6004 38, 2133 Baylovo, Bulgaria

 

Адрес: с. Байлово, община Горна Малина, софийска област

Тел: +359 876241763 , +359 71504202

Къде да последваш блога за ревюта и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.