fbpx
Palea Poli hotel, by placescases.com

Palea Poli Deluxe Boutique Hotel в достолепна стара къща в Наоса, Северна Гърция

Оценка за хотел Palea Poli от 5D Сензографа на placescases.com: 4,9 от 5.

Май 2023

Видях              5 сърца 12920

Усети             4 hearts and a half 2022

Чух                  5 сърца 12920

Помирисах    5 сърца 12920

Вкусих            5 сърца 12920

     

Време за четене: 5 мин.

Нямаш 5 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 3 мин. 

Нямаш 3 мин. за четене? Виж тогава филмчето по-долу: 2:12 мин.

Направих проучване за местата за отсядане в района на Наоса и си наумих, че Palea Poli Deluxe Hotel е мястото, в което искам да отседна. Понеже са само 9 стаите, много е трудно да си запазиш, особено ако има събития в района от типа на отворени врати на винарните. В хотела се правят сватби и други празненства и често пъти това е причината да няма места.

Тръгнахме на винен туризъм, но благодарение на Palea Poli имахме още по-интересни преживявания. Прочети нататък защо.

Виж Palea Poli

Хотелчето е малко, с хубав интериор и се помещава в много стара сграда, която е била фабрика за коприна на времето;

Стаите са много комфортни, със старовремски стил, могат хем да пазят топло, хем да са прохладни.

Усети Palea Poli

Много радушно обслужване от страна на семейството, което притежава хотела- всички участват в бизнеса, обаче не всички говорят добре английски. Ако си запазваш нощувки по телефона, трябва да уцелиш някой, който може да говори добре- сина или дъщерята на собственичката. Спокойно можеш, обаче, да направиш резервация в тяхната система на сайта или през booking.com карето, по-долу в тази публикация.

… По принцип ресторантът работи всеки ден, но едната вечер се подготвяха за събития през уикенда и не можаха да готвят, отказаха ни да предоставят ястия от менюто. Беше учудващо и жалко, защото искахме да пробваме кухнята им, тъй като много ни я рекламираха. Все пак, ни предоставиха мезета и вино- сиренца, брускетки, салатка.

… Напитките в мини бара са безплатни– безалкохолни и вода, но водата от чешмата е много добра за пиене, даже ни казаха, че е по-хубава от бутилираната.

… Синът на собственичката беше много любезен и ни препоръча много добра таверна, както и барове в града.

Чуй Palea Poli

Някакво радио с хитове в ресторанта- италиански, световни, всякакви;

… По това време на годината няма голям трафик нощем в града и е много спокойно, но не съм сигурна, че през лятото пак ще е така. Гърците обичат нощния живот и доста се движат с моторетки, така че не е изключено нощно време да се чува бръм от тях.

Време за гледане на филмчето: 2:12мин.

Помириши Palea Poli

Домашен мед, сладко от ягоди, прясно кафе сутрин на закуска.

Вкуси Palea Poli

… Обилна, ама наистина обилна закуска- представи си, че имаш блок-маса и си взел от всички неща и то не малки дози. Първо имаш руло баница, сутляш или малеби, няколко вида хляб в панерче, мед и два вида сладко. После ти носят яйца под каквато форма си пожелаеш- пържени, варери, бъркани, пържени филии, колбаси и кашкавал, палачинки на руло с нутела и сладко, тост с какшавал и шунка, нарязан на тънки ивици, кисело мляко и плодове. Даже имаше гранола, който иска да му е по-здравословно, ама не опряхме изобщо до нея. Кафе и чай под каквато форма и колкото искаш ти правят, също имаше и портокалов сок. Водата е от чешмата и ти носят колкото искаш.

… За съжаление не мога да кажа нищо за вечерята в ресторанта. Името му е 1902. Знам само че има богата винена листа, винаги имат сиренца за плато, брускетки и доматчета.

Много ни хареса престоя в Palea Poli и с удоволствие бихме отседнали пак при тях при повторна обиколка в Наоса, защото останаха още много непосетени изби.

Как да стигнеш до Palea Poli?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

A: Al. Chonou, Naousa 592 00, Greece

T: +302332052520

Check-in 14:00

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки на интересни места placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.