fbpx
View from restaurant Paris

Ресторант Paris – традиционна гръцка кухня и многоезично обслужване, Вурвуру, Халкидики

Последно посещение месец юли 2015, семейство и приятели

 

Вижте пленяващия залез разпрострял богатата си палитра пред вас, докато се наслаждавате на традиционна гръцка кухня

Помиришетеанасоновия аромат в ципорото, местната ракия

Вкусете прясна риба и калмари

Усететебързото, акуратно и приветливо обслужване, подправено с шеги, закачки и усмивки; полиглотските умения на сервитьорите, които знаят популярни фрази, както и гозбите от менюто на всички европейски езици

Чуйте… звуците на традиционна и популярна гръцка музика, включително и незабравимия лиричен глас на Демис Русос

 

Всеки, който е прекарал няколко дни във Вурвуру знае Парис. Да, има един такъв Парис, в едно гръцко село, на втория ръкав от Халкидическия полуостров, който се казва точно като героя-съблазнител от омировата Илиада.

Та ресторантът на Парис ще ви съблазни с любезно „ добре дошли“, бързо обслужване, много шеги, свежо настроение и храна. Можете да си изберете много неща от многоезичното разнообразно меню, което включва и описания на български език. Всичко, което си харесате можете да поръчате направо на български, ще ви разберат, ще ви донесат точно това, което желаете и ще ви е много вкусно. Цената за килограм прясна риба е между 40-60 евро, което за тези места си е добра сделка. Пресни калмари, октоподи, миди, разнообразна риба като бакалярос, скорпина, музмули, барбуня, гаврос, морски език, ципура, лаврак и много други представители от фауната на Егейско море ще бъдат приготвени бързо и вкусно в изобилно количество, за да задоволят нуждата ви да се потопите изцяло в гръцко гастрономическо изобилие. Опитайте от неустоимия гръцки хляб, който така или иначе ще ви донесат. Топнете си малко в подсолен и попиперен зехтин и не мислете за килограмите, просто се наслаждавайте. Не забравяйте да си поръчате ципоро или узо. Така ароматът на Гърция ще е пълен!

Накрая, по традиция, заедно със сметката ще ви донесат десерти като комплимент от заведението- сладолед, диня, пъпеш, ориенталски десерти, поляти с онзи безумно сладък и лепкав сироп. Чудесен завършек на кулинарната ви фиеста!

Да не забравя да кажа, че голямо удобство за семействата с деца е малката затревена площадка с люлки и въртележки, така че Охи бърза работа, Охи стрес, просто се наслаждавайте на отдиха си и красивите гледки от залива на Вурвуру.

Адрес: Вурвуру, откъм пътя е срещу супер маркет Дионисос( Dionysos), а от морето веднага след лодките под наем, ако се тръгне от Ekies All Senses Resort.

Тел: +30 2375091312 & + 30 6942577306

Paris July 2015

Fish of the day at Paris
View from restaurant Paris
Fish of the day at Paris
Paris at night
Entrance Paris from the beach
Fish of the day at Paris View from restaurant Paris Fish of the day at Paris Paris at night Entrance Paris from the beach

 

Как да си ризервираш престоя на Халкидики?

Ако планираш летуване на Касандра, Халкидики, Гърция, препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии. Само въвеждаш датите на престоя и натискаш Search. Освен това, booking.com се грижи очакванията ти като клиент да са максимално изпълнени. Описала съм за една такава случка в ревюто за хотел Shangri-La в Сингапур.Booking.com

 

Къде да последваш блога за ревюта и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.