fbpx
Van Gogh at home by placescases.com

placescases.com започва нова рубрика @home

Блогът placescases.com e, посветен на интересните места. Само че, когато сме затворени вкъщи, защото навън върлува зима и корона, се оказва, че всички онези места, на които сме свикнали да ходим или планираме да отидем, стават недостъпни за неопределено време.

Това не е повод да униваме, обаче.

Все пак ние сме на най-специалното място за нас- вкъщи!

И това никак не е лошо, защото се оказа, че когато не можем да отидем на другите места и събития, те идват при нас. И още нещо, ако много ни се е искало да отидем някъде, но не сме имали възможност, вече можем да го направим в домашни условия, по чорапи и халат, с чаша чай, кафе, вино, малцово уиски, пура или каквото там най-много ни допада.

Наши и световни театри дадоха онлайн достъп до свои представления на запис и на живо.

Ало, ало! Театър "Възраждане"
Ало, ало! Театър „Възраждане“

Световни изложби направиха виртуални разходки из залите си със световно изкуство.

Van Gogh Museum Virtual Tour by placescases.com
Виртуален тур в музея на Ван Гог, снимка placescases.com

Netflix и HBO GO имат наплив от юзъри и гледат да поддържат възможността за екстремно натоварване на сървърите, защото сега всички най-после намерихме време да изгледаме всички онези интересни филми, които не успяхме да хванем в кината и сериали, за които са ни говорили колко са интересни.

HBO GO Bulgaria screen by placescases.com
HBO GO Bulgaria екран, снимка placescases.com

Нещо нечувано и считано като кощунство в гурме културата: fine dining ресторанти започнаха доставки по домовете. Дори един известен софийски коктейл бар започна да ни изпраща чрез една от платформите за поръчка на храна, коктейли по домовете. Да, не е fake news, ще ти докажа.

Виж тези интересни места и събития, на които съм се натъкнала …. вкъщи. Просто следи публикациите от новата ми рубрика @home на профилите на placescases.com в социалните мрежи InstagramFacebookLinkedInTwitter, YouTube.

One thought on “placescases.com започва нова рубрика @home

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.