fbpx
Keep calm and try coding with placescass.com

PLACESCASES.COM С НОВ ДИЗАЙН НА САЙТА

Човек и добре да си води  блога, опира до кода!

Списвах си аз placescases.com на WordPress с всичките му удобства, plug-ins, widgets и други екстри, но от известно време исках да сменя темата на сайта, обаче все не си харесвах достатъчно добра. След много проби и грешки, инвестиране в теми, които така и не показаха възможностите, които обещаваха, няколко staging-а, упорит support от страна на любезните служители на superhosting.bg, без чиято адекватна подкрепа нямаше да успея, след тромаво учене и упражняване в кодене на елементарно приложение в телефона и криво-ляво реално написан код, накрая стигнах до желания от мен резултат.

Да наистина ми се наложи да  напиша елементарен код, за доизкусуряване на някои елементи като това да няма бели букви на бял фон, поле за търсене в черен цвят, при положение, че целия background е в бяло. Стигнах до заветното push-ване на новата staging версия и вече е на лице новият дизайн на placescases.com.

кодът на placescases.com
кодът на placescases.com

Какво е новото в него- не е много но е от сърце.

Вече има възможност да търсиш необходимата ти информация в двата вида менюта: по тип място или по географско местонахождение.

нови менюта в placescases.com
нови менюта в placescases.com

Има по-представителен header slider, обхващащ цялата ширина,

нов header slider placescases.com
нов header slider placescases.com

….. разширена footer секция,

нова footer секция на placescases.com
нова footer секция на placescases.com

…. и още някои други по-дребни нещица.

Ако нещо не е, както трябва или ти се струва, че логиката е объркана и не се ориентираш лесно, направо ми пиши на author@placescases.com или в коментари тук и в профилите на placescases.com в социалните мрежи InstagramFacebookLinkedInTwitter, YouTube.

Връщам се отново към писането на публикации, защото вече няколко отлежават и тръпнат от нетърпение да бъдат споделени с теб. Следи за тях във вече споменатите профили и страници.

 

5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.