fbpx
Residence House, Ruse, by placescases.com

Residence House- хотел в Русе до река Дунав

Оценка за Residence House хотел в Русе от 5D Сензографа на placescases.com: 4.2 от 5.

Май 2023

Видях                   4 hearts rating 129x20

Усети                  4 hearts rating 129x20

Чух                       3 сърца 129x20

Помирисах         5 сърца 12920

Вкусих                 5 сърца 12920

         

     

Време за четене: 5 мин.

Нямаш 5 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 3 мин. 

Нямаш 3 мин. за четене? Виж тогава филмчето по-долу: 1:55 мин.

Честно казано, избрах Residence House в Русе по рейтинг. И също заради близостта до река Дунав. Очаквах гледка към нея и някак, с много обикаляне по терасата получих гледката, но не беше това, което ми се искаше да е.

Виж Residence House ...

… Хотелчето е кокетно с интересни акценти като картини и малки декорацийки;

… Има гледка към реката, но не във всички стаи и с доста усилия.

Усети Residence House ...

… Много любезни хора– гледат да съдействат по всякакъв начин, дадоха ми отстъпка, нищо не скриха като подробности, включително и за липсващата гледка към реката;

… Удобни легла и възглавници;

… Бяхме си забравили дреха в стаята, намериха я, пазиха я, докато се върнахме да я вземем;

… Една критика- бравата на банята ни тръгна да се разпада от първото й натискане и също така вратата не се затваряше плътно.

Чуй Residence House ...

… Страшно се чува през банята, когато някой пуска казанчето на тоалетната по другите стаи. Беше стресиращо като чух за пръв път.

… Приятна музика на закуска- чил аранжименти на известни хитове, No Doubt старото добре познато Don’t Speak, обаче ги прихванах, че се повтарят все едни и същи 5-8 песни.

Време за гледане на филмчето: 1:55 мин.

 

Помириши Residence House ...

… Прясно препечен хляб и кроасани- винаги добра идея;

… Аромат на кафе в стаята, което се предлага комплимент- харесвам тези малки детайли по хотелите.

Вкуси Residence House ...

… Хубава закуска, тип континентална, обаче имаш опция освен шунка да получиш и пушена сьомга. Можеш да си вземеш капучино, а те ще ти предложат и още кафе, а също и сок, вода, чай. За съжаление зеленчуците ми бяха малко.

Голямо удобство е, че на съседната улица е ресторант Тераса, който за мен е най-добрият в Русе.

Бих отседнала отново в Residence House, но също така бих пробвала и други местенца, защото не им се случва да ходя често до Русе.

Как да стигнеш до Residence House?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

A: ул. „Васил Априлов“ 9, 7000 Русе Център, Русе

T: +359 888986000

Check-in: 14ч Check-out: 12ч

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки на интересни места placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.