fbpx
StrEat Fest Sofia 2019, by Bacchus Magazine, photo by placescases.com

StrEat Fest 2019 на сп.Бакхус, Женски пазар

Ето как беше на StrEat феста на сп. Бакхус: вкусно 😋, горещо ☀️, музикално 📻🎼, яко 💪🤩!
Опитахме много хубава street food от Ресторант Кармаре, L’Instant Catering, KOTO, Hamachi-ni, Royal Thai Тайландски ресторант, I scream, hummusbar Bulgaria , пийнахме хубави вина от SeeWines, бири, коктейли. Послушахме добри сетове музика. Имаше и доста хора по обяд, но после малко се поуспокои. Догодина пак сме там! Вече нямам търпение!🍔🍟🍕🥙🌭🍲🍣🍦🍰🥤🍷🍺

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава следи за следващи ревюта и пътеписи в Instagram, Facebook, YouTubeLinkedIn, Twitter. А най-добре е да се абонираш с мейл тук директно.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията. Постарала съм се да отлича онези местенца, които прилагат дали нарочно или случайно нейните принципи и мисля, че си заслужава да ги разгледаш. Направо кликни на категория Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.