fbpx
Travel Cocktails at Radio Park Fest 2019, photos by placescases.com

Travel Cocktails на Radio Park Fest 2019 в Южния парк, София

През деня бях на едно друго кулинарно събитие в Южния парк и съжалих, че не можах да пробвам от новите летни коктейли на Павел Памукчиев от Travel Cocktails, който имаше щанд там. За тия коктейли съм писала в поста си Предколедно на Sofia Food Truck Fest 2018. А за това събитие можеш да видиш повече тук.

За хората, които не знаят, Павката има отличие от най-престижния конкурс за бармани World Class Competition. Запален е по кайт сърфа и има целогодишен загар на лицето, от което усмивката му никога не слиза.

Обаче същия ден вечерта, когато отидох да слушам любимата ми българска група Jeremy? на Radio Park Fest 2019 на голямата поляна в Южния парк, имах супер приятна изненада, защото Павката се оказа, че се е позиционирал и там с малката си симпатична каравана на Travel Cocktails. Загърбих бирите и отдадох цялото си внимание на вкусотиите, които той забърква. Ако и ти попаднеш на неговата каравана някъде, я по морето, а на някое гастрономическо или музикално събитие, задължително опитай от летните му коктейли, защото са супер, също като зимните. 🙂

Време за гледане на видеото: 1 мин.

 

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава следи за следващи ревюта и пътеписи в Instagram, Facebook, YouTubeLinkedIn, Twitter. А най-добре е да се абонираш с мейл тук директно.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията. Постарала съм се да отлича онези местенца, които прилагат дали нарочно или случайно нейните принципи и мисля, че си заслужава да ги разгледаш. Направо кликни на категория Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.