fbpx
placescases.com, and Martin Alexandrov project

МОЖЕ ЛИ ВИЕНСКИ ВАЛС ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С АЗИАТСКИ МОТИВИ И КОЙ ПОТЪРСИ ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС НА PLACESCASES.COM?

Изключително ми е приятно да споделя, че placescases.com вече има своя първи клип с оригинална авторска музика на невероятно талантливия млад български композитор Мартин Александров. Марто композира сериозна симфонична музика, но и такава за компютърни игри. Умее да твори джазови композиции и изобщо е едно невероятно откритие, за мен. С него ме запозна маркетинг и PR мениджърът на група Jeremy?, Гергана Нойкова. Старшно съм й благодарна за този жест! Много ми се искаше, вместо да ползвам достъпните за безплатно ползване мелодии в интернет, да направя нещо за някой талантлив български композитор, да го популяризирам паралелно с моя блог и YouTube канал, така както правя с ресторантите в България. Ето че това мое голямо желание започва да се осъществява и се надявам да мога още много дела да извърша в тази моя мисия.

Сега сигурно се чудиш що за приумица е такова шантаво съчетание като виенски валс  и азиатски етно елементи. Исках да представя едно много специално място, което ни стана любимо на цялото семейство и това беше японският ресторант Shiki във Виена, който има и Michelin звезда. Shiki не предлага просто едно изживяване с традиционна кухня, а едно изключително съчетание между източен и европейски стил, както в интериора, така и в кухнята.

На въпроса дали може виенски валс да се съчетае с азиатски мотиви, Марто направо ми изпрати отговора. Оставям на теб да прецениш като изгледаш видеото. На мен страшно ми хареса! Надявам се и на теб да ти допадне! Благодаря искрено на Марто за подкрепата му и творческото му вдъхновение!

Ако се изкефи на това, което видя и чу, каня те да се абонираш за YouTube канала на placescases.com и задължително направи същото и с този на Мартин Александров. Марто си има и Soundcloud профил, където можеш да следиш работата му. За това момче ще чуваш много и за в бъдеще и аз съм много горда, че някакси станах част от неговия път към успеха. 5D Сензографът на placescases.com дава всичките си 5 сърца за музиката на композитора Мартин Александров.

5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Visit a new place, make a great case!

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.