За placescases.com

placescases logo green

Какво е placescases.com? 

… Това е блог за отзиви и оценки на интересни места. В него описвам най-яките заведения, ресторанти, хотели и събития от моите гурме и други пътешествия в София, из България или по света. Обръщам специално внимание на интересни детайли, придаващи техния уникален облик и атмосфера.

Кой е авторът на placescases.com ?

… Това не е толкова интересно. Предпочитам моята скромна персона да остане на заден план и да дам предимство на главните герои на моя блог- местата и събитията, които описвам. За да не оставате с впечатление, че съм някой трол или елф, мога само да добавя, че имам дълъг мениджърски стаж в продажбите на големи компании; имам страхотно и сплотено семейство; че обичам гурмето, да пътешествам, да готвя с децата си, да ходя по концерти и представления, да събирам приятелски компании и да споделям с хората това, което виждам, чувам, усещам, помирисвам и вкусвам.

Платени ли са публикациите в placescases.com?

… Кратко и ясно- не са. Ако един ден се появят текстове, които са написани по покана на собственици, управители, артисти или някакъв друг тип продуктово позициониране, ще намеря начин да покажа това, за да могат оценките на 5D Сензографа да останат безпристрастни и обективни.

Какво е 5D Сензограф?

… Това е инструмент, запазена марка, създаден от мен специално за блога ми placescases.com с който оценявам преживяванията си на местата, които са ме впечатлили. 5DСензографът пречупва през призмата на сетивата всичко преживяно, за да го предаде на зрението, слуха, вкуса, сетивността и обонянието ти.

Как оценява 5D Сензографът?

… Той оценява чрез сърца по всяко от 5-те сетива и накрая дава обща оценка за цялостно преживяване. Най-високата оценка е 5 сърца, а минималната е 1. Когато оценката е различна от 5, описвам подробно какво, според мен е добре да се подобри. Естествено, не задължавам никого с моето мнение. То е израз на моментни лични впечатления като клиент, а не общоприета истина или факт. Не е професионално, може да не съвпада с мнението на други хора и не ангажира никого.

За кого е placescases.com?

… Искаш ли … ?

Да планираш бързо и ефикасно къде да отидеш в ограниченото си свободно време, без да ти се налага да харчиш от него за безкрайно ровене в интернет;

Да усетиш вълнението от посещаването на нови места, без да ти се налага да минаваш през дългия и изхабяващ процес на проби-грешки;

Да знаеш къде са яките места, където можеш да се забавляваш или релаксираш;

Да откриеш удоволствие и радост в детайлите на мястото, което планираш да посетиш, без да се притесняваш?

Значи този блог е и за теб!

… Интересува ли те … ?

Какво мислят клиентите за заведението, ресторанта, хотела, който управляваш или събитията, които организираш;

Кое е твоето уникално предмиство пред другите бизнеси като твоя;

Какво можеш да подобриш, за да са по-доволни клиентите ти?

Значи този блог е и за теб!

Как мога да си направя резервация за хотел, който си харесах?

… Ако те впечтали някой хотел, описан в блога и решиш да отседнеш в него, можеш директно да си направиш резервация в карето на booking.com, като запазваш всичките си genius предимства и специални оферти, които имаш там. Достатъчно е само да въведеш датите и да кликнеш на бутона Search.

Има ли placescases.com социална отговорност?

… Много бих искала да мисля за блога си като за социално отговорно начинание, защото се надявам чрез конструктивна обратна връзка, да помагам на мениджърите и собствениците от бизнеса на гостоприемството да опознаят по-добре ефекта от добавената стойност върху хубавото преживяване на един клиент. Тези мои възгледи са повлияни от концепцията за икономиката на преживяванията, която намирам за много модерна и визионерска. Също така вярвам, че като популяризирам хубавите места у нас пред ex-pats, нови граждани или гости на България, ще им помогна да запазят чудесни спомени от красотата на природата й, вкусната храна и новите им приятели от България.

Как да стигна до мястото, което харесах в placescases.com?

… Във всяка публикация за интересно място има placescases.com и Google Maps пътеводител, който ще те отведе право там, ако натиснеш червена карфица, а след това избереш Упътвания.

Защо направи този блог?

… Преди време, когато се опитвах да планирам пътешествие с мъжа ми по френската Ривиера, рових във всякакви платформи и форуми в интеренет, за да съм сигурна, че ще посетим само места, които си зслужават и ще прекараме максимално добре краткото вереме, което имахме. На фона на натоварения ми работен ден и свободно време, изцяло ангажирано от двете ни малки деца на по 2 и 1 годинки, това усилие ми отне цяла седмица. Тогава случайно попаднах на един блог, написан хем компактно, хем разбираемо, хем емоционално, който много ме впечатли. Благодарение на него посетихме изключителни места и изкарахме фантастична почивка. Това ме вдъхнови и започнах да пиша ревюта в tripadvisor, където достигнах най-високото 6 ниво за принос, а много скоро след това създадох и placescases.com. В момента читателите на placescases в tripadvisor са ок. 80 хил. Дано и тук да станат толкова. 😉

Къде мога да намеря отзивите и оценките на placescases.com?

… Освен тук, в основната страница на блога, можеш да последваш placescases.com в неговите профили:

 

                   

 

Ще се радвам да дискутираме, всичко, което те вълнува относно моите публикации, така че освен да ги последваш и избереш Виж преди всички/See first, можеш направо да питаш, споделяш мнение, коментираш. 😊

Как да се свържа с автора на блога за партньорство, въпрос, мнение, съдействие или просто коментар?

… Много лесно- пиши ми на мейл адрес author@placescases.com, а защо не и в месинджъра на профила на блога във Facebook.

Хей, ама ти прочете целия текст? Страхотно, подарявам ти всичките 5 сърца на           5D Сензографа и ти пожелавам много хубави емоции, нови преживявания и посещения на вълнуващи места с placescases.com!

5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Visit a new place, make a great case!