За placescases.com

Какво е placescases.com? 

… Това е блог за отзиви и оценки на интересни места в София, България и по света. В разказите си и филмчетата, създадени за тях от заснетия при посещенията ми снимков и видео материал, отделям  специално внимание на детайлите, които са ми направили най-голямо впечатление като клиент.

Кой е авторът на placescases.com?

… Предпочитам моята скромна персона да остане на заден план и да дам предимство на главните герои на моя блог- местата и събитията, които описвам. Ще спомена само, че имам дълъг мениджърски стаж в големи компании; имам страхотно и сплотено семейство; обичам гурмето, да пътешествам, да готвя с децата си, да ходя по концерти и представления, да събирам приятелски компании и да споделям с хората това, което виждам, чувам, усещам, помирисвам и вкусвам.

Платени ли са публикациите в placescases.com?

… Държа да се знае, че всички публикации, в които оценявам места НЕ са платени. Текстове, които са написани по покана на някого не съдържат рейтинг, така че 5D Сензографът  е напълно безпристрастен и обективен.

Какво е 5D Сензограф?

… Това е инструмент за оценяване на местата, които описвам, запазена марка, създадена от мен специално за блога placescases.com.

Как работи 5D Сензографът?

 Раздавам сърца, от 1 до 5, по 5 измерения, съотвестващи на 5-те основни човешки сетива, т.е. за видяното, усетеното, чутото, помирисаното и вкусеното от мен, както и за цялостното преживяване на дадено място, като подкрепям с примери решението си.

 

За кого е placescases.com?

 

…. Ако искаш да се информираш редовно ….

 Кои са ценните места, на които си заслужава да дадеш част от свободното си време и пари;

 Какво да очакваш от тях, без досадни проби и грешки, и излишно похарчени пари;

 На какво да обърнеш най-много внимание там, за да си изкараш максимално добре;

Да си резервираш веднага престоя в хотела, чието ревю толкова те впечатли, да си резервираш rent-a-car и да не му мислиш повече?

…. Значи този блог е и за теб!

 

…. Ако си ресторантьор/хотелиер/мениджър и искаш да знаеш .…

 Какво харесва или не един добре информиран, ангажиран и добронамерен клиент за твоето място;

 Какво можеш да подобриш, за да привлича то повече посетители;

Предлагаш ли добавена стойност и незабравимо преживяване на клиентите си, за да се връщат отново?

…. Значи този блог е и за теб!

Има ли placescases.com социална отговорност?

.… Много бих искала да мисля за блога си като за социално отговорно начинание, защото една от целите ми е да популяризирам най-добрите места в България, предлагащи на клиентите незабравими преживявания, така както са описани в теорията на световно известните учени-икономисти Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор „Икономиката на преживяванията“.

Как да стигна до местата, описани в placescases.com?

… Във всяка публикация за дадено място има карта на Google Maps, която ще те отведе право там, ако натиснеш червената карфица, а след това избереш Упътвания.

Как и защо се появи placescases.com?

… Преди време, когато се опитвах да планирам 3-дневно пътешествие с мъжа ми по френската Ривиера, рових във всякакви платформи и форуми в интернет. Исках да съм сигурна, че ще отидем само на места, които са специални и със сигурност ще ни харесат. Заради интензивната  ми натовареност в офиса и оскъдно свободно време, изцяло ангажирано от двете ни малки деца, това усилие ми отне цяла седмица и пак не бях сигурна къде най-много си заслужава да отидем. Тогава случайно попаднах на един блог, който много ме впечатли с публикациите на автора, написани кратко, ясно, но в същото време емоционално и увлекателно. Благодарение на него посетихме изключителни места и изкарахме фантастична почивка. Това ме вдъхнови и започнах да пиша ревюта в TripAdvisor, където достигнах най-високото 6 ниво за принос и 80 хил. читатели, а много скоро след това създадох и placescases.com. В момента вече имам над 130 хил. читатели.

Къде присъства placescases.com?

… Освен тук, в основната страница на блога, можеш да последваш placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok.

 

Ще се радвам да дискутираме, всичко, което те вълнува относно моите публикации в полетата за коментари.

 

За връзка с мен ….

…. пиши на author@placescases.com или Facebook messenger. Старая се да отговарям бързо.

Хей, ама ти прочете целия текст? Страхотно, подарявам ти всичките 5 сърца на  5D Сензографа и ти пожелавам много хубави емоции и нови запомнящи се преживявания на местата, за които четеш в placescases.com!

5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Visit a new place, make a great case!

Всички публикации в placescases.com, в които се описват посетени от автора места, отразяват нейните моментни лични впечатления  като клиент,  а не оценка от професионалист, общоприета истина или  факт.