fbpx
W restaurant Prague interior, by placescases.com

Ресторант W в центъра на Прага- уиски място и вкусна кухня тип fine dining

Май 2022

Време за четене: 2 мин.

Нямаш 2 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 1 мин. 

Не ти се чете? Виж тогава филмчето по-долу: 1:27 мин.

Ресторант W беше първото заведение, което посетих в Прага и то вдигна много летвата. Още с интериора ни направи много добро впечатление, въпреки, че се слизаше по стълби надолу под земята.

Модерна визия, съчетана с множество бутилки по рафтовете, изискано меню, прекрасно плейтване, много вкусна храна.

Мястото е посветено на уиски и там има много богата колекция от скочове. В някои от гозбите им има вложено опушено уиски, което ги прави забележителни. За веганите има страхотни блюда, които пълнят и окото и стомаха.

Препоръчвам ресторант W горещо, виж филмчето, за да придобиеш впечатления.

Как да стигнеш до ресторант W в Прага?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

14/1, Maiselova, Josefov, Praha 1, Прага, Praha, 110 00, Чешка република

A: Maiselova 14/1, 110 00 Josefov, Czechia

T: +420730779999

Работно време: Пон – Нед 12:00-23:00

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в  Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.