fbpx
Arlet Stars Urban and Art by placescases.com

АРЛЕТ СТАРС ФРИЗЬОРСКИ САЛОН- КЛИЕНТИТЕ СА ШЕДЬОВЪРЪТ, СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ

Последно посещение сама, февруари 2016

Вижте модерен  интериор- urban and art, огледалата, оформени като стативи, в които се оглежда шедьовърът на фризьора- творец- негово величество клиентът; инсталацията под тавана за професионални снимки.

5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Помиришетемногообразна и отбрана  козметика за коса- от маски и балсами до втвърдители и омекотители.

5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Вкусете…  чаша вино или друга напитка, която често пъти салонът предлага като почерпка на клиентите, чаша вода, кафе, чай, а ако имате предпочитания към нещо друго, те ще ви го доставят веднага от близкото заведение.

5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Усетете.масажиращите столове, докато ви мият косата или ви правят някоя процедура за подсилването й, мекотата и мощното й възстановяване от продуктите на Kerastase и отскоро представената Morrocan Oil; нежните ръце на фризьорите, които се стараят да превърнат в ритуал грижите за косата ви.

5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Чуйте жива динамична музика.

5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Средна оценка при последно посещение 5  от 5.

Станах клиент на Гого от Арлет, както  повечето хора наричат Григор Кюлев, преди околко 20 години, когато тъкмо беше започнал самостоятелна кариера след обучението и работата си при Капанов, един от големите майстори на коафюрата в България. Влязох случайно в салон, наречен Артиста.  Докато  чаках Гого да приключи с предишния клиент, разглеждах дебел каталог с произведенията на Гигер (авторът на ужасяващото същество от филма Пришълеца). Беше ми много интересно. По-нататък в салона се появи  каталог на Хундертвасер, известен с шарените сгради, внасящи визуална жизненост в градския пейзаж. Изобщо, артистичната обстановка си беше налице още тогава. Гого се справи наистина като артист, защото аз не му дадох никакви насоки и оставих на него да реши как да ме подстриже, така че да ми отива. Отдавна никой не беше улавял толкова добре, това което най-много съответства на формата на лицето ми, конструкцията ми, темперамента и текущото ми настроение. И до ден днешен като отида да ме подстригва е достатъчно само да ме попита „Какво ти се носи, какво ти се иска?“ Така той улавя настроението на човека , а после само трябва да бъде оставен да реализира, това което му е хрумнало. Можете да си говорите с него за кино, за музика, кулинария, шоу бизнес- няма да се разсея и ще взима активно участие в разговора.

От онзи момент, когато влязох случайно в Артиста, досега, все при него ходя. Той се премести в Арлет в последствие, но от скоро заедно с неговата колега, административен ръководител и управител на салона Невена, станаха самостоятелни собственици и сега вече се казва Арлет Старс.  Така е, клиентите са звездите на това място! То се намира точно над небезизвестния в София пиано бар „Синатра“, на 3-тия етаж, където преди беше втората зала на бара. Много удобно се отива до там с метро, трамвай, или кола, като можете да паркирате на паркинга на City Center Sofia.

This slideshow requires JavaScript.

Ако сте си записали час в Arlet Stars, никога не чакате, а ако все пак не могат да ви обслужат веднага, ще ви предложат кафе, чай, чаша вино, вода, ще ви донесат списания. Там се отива, за да си почине човек, освен да се погрижи за косата си. Всички от екипа са любезни, усмихнати, внимателни с клиентите. Мики от рецепция винаги ще ви направи комплимент за новата прическа с усмивка и пожелание за хубав ден.

Освен при Гого, спокойно можете да си запишете час  и при другите майсторите фризьори. При когото и да попаднете- Галя, Роси, Ники, Дани, Ива или някой друг- всички са вещи и знаят какво правят. Една от най-слънчевите личности в салона, която винаги ще намери думи, за да повдигне самочуствието ви, да ви зареди с енергия е Ели- феята на маникюра и педикюра. За нея обаче трябва да си запишете час по-отрано. Хората сядат при нея не просто , за да се разкрасят, а за да подобрят общия си статус, да се постоплят на лъчезарието й, да се полюбуват на красотата.

Освен хората, които правят мястото специално и са най-важното нещо, Арлет Старс има и много интересен интериор- семпъл, леко industrial на тавана, с инсталация за фотографско студио, urban с графитите на стената и много артистичен. Всички огледала са като стативи. Шедьовърът е клиентът, който се оглежда в тях, артистите, естествено, са фризьорите.

Марките, с които работят са специално подбрани- само най-доброто за клиентите-звезди. Освен L’Oreal и Kerastas има и Goldwell за шарени и различни кичури, Kerastase, Morrocan Oil- за здрава, мека и лъскава коса.

Подлагам косата си доста смело на силна обработка с бои, но благодарение на доброто качество на продуктите, тя е в завидно добро състояние.

Разбира се, цените не са ниски, особено за майсторите-фризьори, но грижата, която получавате  е на най-високото ниво на качество. Не случайно ги търсят за повечето телевизионни формати- просто професионализма се цени не само от индивидуалните клиенти, но и от бизнеса.

Ако видите известни личности в салона, не се учудвайте, по възможност не се взирайте прекалено в тях и ги оставете да се порадват като вас на почивката и грижите към тях.

Нашето цялото семейство се е доверило на  Arlet Stars за модерната си визия. Всички се чувстваме като у дома си тук и посещаваме редовно това място.

Препоръчвам Arlet Stars на всеки, който държи на доброто здраве на косата, високото качество на услугата и актулния си изглед.

Адрес:  София, бул. Арсеналски №5, ет. 3

Teл:+359 879 886 260

office@arletstars.com

Раб. Време: пон- петък 9:30-20:30, съб. 9:30- 20:00, нед. 12:00-19:00

За повече ревюта от мен относно места в София, както и по света, посетете placescases.com

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.