fbpx
breaking news

Гореща новина от placescases.com

placescases.com има нова рубрика- Faces Cases.

Рубриката Faces Cases e посветена на личностите, които стоят зад най-забележителните ресторанти, хотели, барове, всякакви места, които блогът сензографира. Дали случайно или нарочно, тази места прилагат принципите на Икономика на преживяванията, теория на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Те не продават просто храна, нощувка, напитки, някакви услуги. Там на клиентите се предлагат преживявания.

Според Икономика на преживяванията, най-запомнящи са онези преживявания на клиентите, които имат 4 основни качества: да забавляват, да са естетски, образователни и да са като бягство от действителността. На английски това звучи така: entertaining, aesthetic, educational and escapist. Този вълшебен микс се получава когато заведението обслужва клиентите си така, сякаш поставя интерактивна театрална постановка, в която клиентите са хем публика, хем актьори.

За да разбереш повече за Икономика на преживяванията, прегледай публикациите в рубриката посветена на нея. Ще я откриеш на главното меню в блога.

Такива места са толкова впечатляващи, че не се стърпях и реших да открехна завесата, за да надникнем заедно зад кулисите на тези своеобразни театри и да те запозная с техните драматурзи, сценаристи, режисьори, мениджъри, актьори. Това са все хора, които са вложили душа, творчество, труд, безсънни нощи, за да създадат място, което клиентите да избират измежду много други, да им поверяват времето и бюджета си, и да ги препоръчват.

Очаквай скоро първата публикация от тази рубрика. Чудиш се кой ще е в spotlight-а? Ще подскажа само, че е жена, телевизионно известна, готви безобразно вкусно, много е бойна, главен готвач е в едно ново заведение в София и е идеална за начало на новата ми рубрика.

Look at that face, and you’ll see a success case!

Unknown female chef

За да разбереш, кой застана пръв на микрофона на Faces Cases, следи профилите на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTubeLinkedIn, Twitter или тук направо.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.