fbpx
Guest House 8 1/2 by placescases.com

Къща за гости 8 ½ Art Guest House в центъра на Пловдив

Оценка за 8 ½  Art Guest House от 5D Сензографа на placescases.com: 5 от 5.

Януари 2023

Видях               5 сърца 12920

Усети              5 сърца 12920

Чух                   5 сърца 12920

Помирисах      5 сърца 12920 

Вкусих              5 сърца 12920 

     

Време за четене: 3 мин.

Нямаш 3 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 3 мин. 

Ако не ти се чете, виж тогава филмчето по-долу: 2:03 мин.

 

Къща за гости 8 ½ има изключително добра локация в центъра на Пловдив, с много уютни стаи, с хубав дизайн, добра закуска и много приятно обслужване.

Виж ….

…. Централна локация в пряка на главната пешеходна улица Княз Александър I;

…. Хубав дизайн на интериора, уютни меки мебели и удобна спалня.

 Усети ….

…. Уют в стаите- възможност за топлене/охлаждане с климатик, печка за бързо подгряване  в банята.

….Чудесно обслужване, много любезни и вежливи са всички- рецепция, сладкарница, където е закуската.

…. Редовно почистване на стаите като в хотел, което не е типично за къщите за гости като цяло.

Чуй ….

…. Въпреки че къщата е близо до самия център на Пловдив, пряката, на която се намира е тиха, при затворени прозорци е много тихо и спокойно.

Време за гледане на филмчето: 2:03 мин.

Помириши ….

…. Кафето, фреша от портокал, прясно изпечения кроасан сутрин на закуска;

…. Хубави пресни колбаси в компле закуската.

Вкуси ….

…. Един приятен детайл, който все още много хотели/къщи за гости не съобразяват е комплиментът, който оставят в стаите за гостите си.

8 ½ ни бяха оставили 2 бонбона от тяхната палитра ръчно правени бонбони, които са много вкусни. Стана ни много приятно, че имахме възможност още веднъж да ги опитаме и то с влизането в стаята.

…. Вкусна компле закуска, която може да бъде леко разнообразена в различните дни– прясно изпечен кроасан, препечени филийки, към тях кашкавалче, сирене, мед, сладко, кисело мляко, овесени ядки, гранола, сварено яйце и плод- един път мандарина, втори път зелена ябълка, която никой не изяжда, обаче.

Може да се помисли за по-атрактивни и разнообразни плодове. Може да се добавят типични за България елементи в закуската- баница, мекица, бухти, да не е кроасан всеки път.

Мястото за закуска е прочутото кафене в Пловдив Dolce Fellini. Сутрин можеш да си поръчаш вместо кафе, капучино чай или друга топла напитка, ако искаш към комплето. Можеш да си добавиш и някакви други предложения от сладкарницата, които много си заслужават, но всичко ще е срещу заплащане.

С удоволствие бих отседнала пак в къща за гости  8 ½ отново. Препоръчвам ги с 2 ръце, много ни хареса!

Как да стигнеш до 8 1/2 в Пловдив?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

Dolce Felline, ген. Гурко, Капана, Централен, Пловдив, 4000, България

A: ул. „Генерал Гурко“ 15, 4000 Център, Пловдив

T: +892273297

Check-in: 16ч Check-out: 12ч

 

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.