Art at Made In Home by placescases.com
- В София, Места за похапване, Ресторант

MADE IN HOME- ДА ХАПНЕМ ПО ДОМАШНОМУ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Последно посещение месец май 2015, със семейството

Вижтеоригинален суров интериор на стара къща забъркан с артистични идеи и подход

Помиришетевкусната домашно приготвена храна

 Вкусете MADE IN HOME таратор, дунавска есетра

Изпитайтелюбезно и приятелско отношение от сервитьорите, които се интересуват от мнението и отношението ви

Задължително си направете резервация, ако искате да посетите MADE IN HOME, защото това е едно от новите и яки места с добра трапеза в София.

Собствениците са от рекламния бизнес и изглежда, че знаят как точно да привлекат публика. Не може да не забележите интересния интериор, когато влезете в заведението. Той ви кани да поседнете за малко, пък било то и за да изпиете просто една домашно приготвена лимонада.

Ако сте успели да си запазите маса, докато четете менюто, ще усетите как започвате да слюноотделяте , гладни да опитате вкусните предложения за деня.

Аз си поръчах дунавска есетра. Изпитах огромно удоволствие, припомняйки си мекия и платен вкус на тази здравословна риба и нейния опушен от грила аромат.

Но за мен истинската изненада беше традиционният български таратор. Вместо с обичайните кисело мляко, краставица, чесън, копър, сол и орехи, беше направен съвсем различно, провокирайки вкусът и обонянието ми по напълно нов за мен начин. Вместо орехи, имаше сурови слънчогледови семки, вместо чесън, имаше настъргано варено яйце и най-голямата изненада за мен беше, че вместо копър имаше мента. Последното изобщо не фигурира в списъка от неща, които ям и рядко понасям присъствието й в каквато и да било храна, но тук това беше удар в десетката и тотално разчупи стереотипите ми. Перфектен избор за  сезона, толкова естествен с освежаващия си аромат и вкус. Браво, момчета и момичета! Спечелихте ме! Ще дойда за още кулинарни приключения.

Ето сайта на заведението: https://www.facebook.com/pages/MADE-IN-HOME/351358010611?sk=timeline

Адрес: ул. Ангел Кънчев 30А

Тел: 087 688 4014

Danube Sturgeon at Made In Home by placescases.com 

Table and Two Chairs at Made In Home by placescases.com

Original Wall Deco at Made In Home by placescases.com   Retro Style at Made In Home by placescases.com  Art at Made In Home by placescases.com

0 thoughts on “MADE IN HOME- ДА ХАПНЕМ ПО ДОМАШНОМУ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.