fbpx

Невероятно красива природа ден и нощ в Vabbinfaru остров Малдиви, хотел Banyan Tree

Прегледани април 2014, остана март 2014, пътува като двойка

Maldives Vabbinfaru

Beach in front at Maldives Vabbinfaru
Sun set at Maldives Vabbinfaru
Back yard jet pool at Maldives Vabbinfaru
Staff at Maldives Vabbinfaru
Full Moon Night at Maldives Vabbinfaru
Full Moon at Maldives Vabbinfaru
The alley at Maldives Vabbinfaru
Big Bat at Maldives Vabbinfaru
The Porch at Maldives Vabbinfaru
Villa beach at Maldives Fabbinfaru
Lizzard at Maldives Vabbinfaru
The restaurant at Maldives Vabbinfaru
Curious crab at Maldives Vabbinfaru
Beach in front at Maldives Vabbinfaru Sun set at Maldives Vabbinfaru Back yard jet pool at Maldives Vabbinfaru Staff at Maldives Vabbinfaru Full Moon Night at Maldives Vabbinfaru Full Moon at Maldives Vabbinfaru The alley at Maldives Vabbinfaru Big Bat at Maldives Vabbinfaru The Porch at Maldives Vabbinfaru Villa beach at Maldives Fabbinfaru Lizzard at Maldives Vabbinfaru The restaurant at Maldives Vabbinfaru Curious crab at Maldives Vabbinfaru

Чуйте: Съскащ звук на дланите и океанските вълни през нощта; специалната музикална селекция на хотела, учтиво оставена в Hi-Fi на вилата; леко бълбукане на задния двор джакузи; в дъжд барабани, докато се наслаждавате на прекрасен Масаж на открито спа.

Виж: искрящата Лазур на океана, придружена от ослепителната белота на пясъка; в сюрреалистични силна пълнолуние светлина през нощта, което те кара да изглеждаш като красив призрак здрач; Невероятният подводен свят, който те кара да искаш да си русалка.

Мирис: страхотно frangipani цвят; ароматите в спа центъра; чубрица аромат на източната кухня.

Вкус: азиатската храна стил и местни плодове.

Touch: пясъкът с краката си носят, които не се нуждаят от всякакъв вид обувки, докато сте там. Не докосвайте корали в виж!

Vabbinfaru е място със зашеметяваща красива природа както на сушата, така и във водата.

На първо място, всеки посетител трябва да опитате Гмуркане с шнорхел или гмуркане. Ако не направите това, ще пропуснете половината от забавлението и удоволствието от това място. Риф е просто великолепна!  Ние щяхме за Гмуркане с шнорхел всеки ден и той винаги е бил върховен наслада. Донеси една подводна камера или ще се съжалявам за изчезнали да стреля такава прекрасна природа. Имахме рядката възможност да плуват заедно с малки акули, костенурки и други пъстри морски създания, които се блъскат из прекрасните корали. Не се страхувайте от акули-те са малки, те не се грижи за вас и са само преминаване от, бързам за някои бизнес на техните собствени.

На земята видяхме различни видове гущери, големи красиви прилепи, пъстри птици, раци. Не трябва да се чувстват страх от тях, тъй като нито една от тази жива фауна смущава гостите. Освен това, видът любезно толерира нашите наблюдения и фотографски желания.

Какво си струва да се знае е, че, специализиран персонал на хотела се грижи и породи водни костенурки. Те могат да ви покаже и да ви кажа как костенурки растат, какви са техните навици, как и кога те нека костенурки си отиде да започнат да живеят собствения си живот в големия океан и други интересни факти.

Персоналът на хотела е любезен и услужлив. Вилите са единствени по рода си. Останахме в един плаж пред един, така че бихме могли да се насладите на невероятна гледка към океана ден и нощ. Трябва да се възползвате също и от пълното предимство на задния двор на вилите-има басейн и джет басейн с удобна седалка за сенчеста почивка.

Имахме късмет, че остана да съвпадне с пълнолуние. Не можете да си представите колко красива е Плажът с перфектно бял пясък под пълнолуние. Това е сюрреалистично удоволствие да ходят на плажа или да пийнете, чатите тихо с вашето момиче/момче пържени в такава магическа нощ на верандата на вилата или директно на пясъка. Възможно е дори да правите снимки без светкавица, което изисква някои напреднали фотографски умения, все пак.

Ако имате възможност да посетите мястото, моля не носят обувки. Вие няма да се нуждаят от тях изобщо. Роклята код е случаен навсякъде. Целият смисъл е да се отпуснете напълно и да не се грижи за дрехи, обувки, аксесоари или грим. Просто изберете frangipani цвят от дърво, мирис дълбоко си завладяващ аромат и го сложи в косата си. Това е всичко, от което се нуждаеш.

Опитайте се да резервирате известно време за спа. Аз абсолютно го ползват. Терапевтите са магьосници, музиката е тиха и релаксираща, аромати от аромата пръчки са увлекателен.

Персоналът на ресторанта е приветлив. Храната може да се подобри все пак. Тъй като има само един Ресторант (Островът е малък и няма място за повече) не е конкуренция и гостите са залепнали за него. Азиатската кухня е добра, на барбекю също, но трябва да се обърне повече внимание на западния тип ястия и морски дарове също. Моето мнение е, че за посетителите да се върне и да не бъдат принудени да изследват повече възможности на Малдивите, за да предоставят пълна изключителна услуга. Така че храната е нещо, което се нуждае от повече внимание.

Хотелът е по-подходящ за двойки, въпреки че имаше едно семейство с дете.

Това е много добра дестинация за свежи любовници, нови-женени двойки, честване на годишнината двойки, двойки, които се нуждаят от частни време, почивка и интимна общуване.

Ако прочетете представяне автобиографии за Малдивите ще видите, че много от островите могат да бъдат подводни след няколко години, защото на постоянното нарастване на океанското равнище. Това е толкова обезкуражаващо да се знае, че смъртта на това райско място е неизбежно и толкова бързо наближава. Ние обичаме и се наслаждавайте на такива места, Споделете и се покаже на разстояние от нашите снимки от там социални мрежи, но ние продължаваме да замърсяват unconscionably нашата майка земя.

Всеки, който посети това уникално място и си мисли, че е рай на земята трябва да помним мрачна прогноза за бъдещето си. Така че, моля, помислете за това през цялото време, особено когато резервирате следващата си ваканция и никога не спират да напомнят на другите, че е наша отговорност да се запази красотите на родната ни планета, за да продължи да се наслаждавате на чудеса, като този малък удивителен остров в Малдиви, Vabbinfaru.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.