fbpx
Cafe Van Gogh, by placescases.com

Grand Café Van Gogh за брънч, обяд и вечеря в центъра на Букурещ, зад Централна банка

Оценка за ресторант Van Gogh Grand Cafe от 5D Сензографа на placescases.com: 4.9 от 5.

Май 2023

Видях                5 сърца 12920

Усети               4 hearts and a half 2022

Чух                    5 сърца 12920

Помирисах      5 сърца 12920

Вкусих              5 сърца 12920

     

Време за четене: 5 мин.

Нямаш 5 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 3 мин. 

Нямаш 3 мин. за четене? Виж тогава филмчето по-долу: 1:17 мин.

Grand Café Van Gogh е по-скоро бистро, подходящо е за закуска, обед, вечеря, следобено хапване, напитки. Видях го, минавайки случайно покрай него и ми хареса интериора.

Виж Grand Café Van Gogh …

… Интериорът е пъстър с реплики на картини на Ван Гог, множество цветни декорации и хубава атмосфера. Посещава се предимно от чужденци.

… Менюто за брънч предлага 3 основни типа закуска– на базата на яйца, палачинки и френски тост.

Усети Grand Café Van Gogh …

… Менюто се сканира с QR код. На челно място има надпис, че нямат достатъчно персонал и молят клиентите да са търпеливи. Също така, че бакшишът е 10% и включен в цената.

Интересното е, че във всички заведения може да се плаща с карта и винаги ти предлагат 3 опции за бакшиш да включиш към плащането от 10% до 19%.

… Въпреки предупреждението, че нямат достатъчно персонал, на мен ми се стори, че има доста и нямаше бавене. Млади момичета и момчета настаняват много бързо новодошлите, стараят се да ангажират всеки свободен стол.

В края на краищата, като им се обясни, че всеки стол прави средно EUR 25 оборот на час, 2.5 от които са за тях, при маса средно от 4 човека, 10 евро са си за тях. В рамките на 8 работни часа, могат да изкарат 80 евро от 1 маса.

Личи си, че се стараят да ги изкарат тия 80 евро. Само дето не се усмихваха, ама хич. А масичките са малко теснички, та едвам събрахме всичко, което поръчахме. Ами така пък и клиентите не се заседяват повече от 1 час.

Можеш да си направиш предварителна резервация през сайта, който е подаден в Google Maps, но и на място ще ти намерят място след кратко изчакване.

Чуй Grand Café Van Gogh …

… Приятен джаз и доста глъчка, защото помещението е голямо, събира доста хора и е шумничко.

Време за гледане на филмчето: 1:17 мин.

 

Помириши Grand Café Van Gogh …

… Палачинките ухаеха вкусно на кленов сироп

… Кафето е много хубаво също.

 

Вкуси Grand Café Van Gogh …

… Омлети и бъркани яйца със сирене, може и с шунка също;

… Към яйцата задължително върви свежа салата и многозърнесто черно хлебче, много вкусно!

… Палачинката изобилства и от плодове.

Ако не си си платил за закуска в хотела, можеш да хапнеш и в Gand Café Van Gogh, общо взето като разход излиза същото. Или пък може да поседнеш за кафенце, коктейл или чаша вино в хубава обстановка.

Как да стигнеш до Grand Café Van Gogh?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

A: Strada Smârdan 9, București 030167, Romania

T: +40340226631

Работно време: 8-23ч, в петък и събота до 24ч

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки на интересни места placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.