fbpx
La Piazza placescases.com

La Piazza, зад базиликата Сан Марко, в центъра на Венеция

Февруари 2023

Време за четене: 1 мин.

Нямаш 1 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 30 сек. 

Не ти се чете? Виж тогава филмчето по-долу: 2:00 мин.

Ресторант La Piazza има много посетители и масите са доста нагъсто, доста е тесничко. Обаче пък обслужват много бързо, сервитьорите са много отзивчиви и любезни. Музиката е италианска и създава добър амбианс.

Ще намериш в менюто най-разнообразни неща, предимно морски, но и не само. Всичко е вкусно, с нищо няма да сбъркаш тук. Най-обикновена лазаня е страшно вкусна.

Особено много ти препоръчвам равиолите, пълнени със спек, с бял сос. Чудни! Лек аромат на опушено, фин вкус.

Фритурата (панираните морски дарове) също я бива. Каквото и вино да избереш все е добро, можеш да питаш сервитьорите, ще те ориентират чудесно.

За съжаление Панна котата и тирамисуто не бяха много на ниво, но пък всичко друго беше хубаво.

Накрая ни дадоха лимонено сорбе за изчистване на вкуса и ни подариха бутилка червено вино от тяхната едноименна изба.

Ако и ти решиш да хапнеш в La Piazza, няма да сбъркаш.

Как да стигнеш до ресторант La Piazza във Венеция?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

S. Marco, 615, 30124 Venezia VE, Italy

A: S. Marco, 615, 30124 Venezia VE

T: +390415231100

Работно време: Пон – Нед 11:00-24:00

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки на интересни места placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.