fbpx
Rossopomodoro by placescases.com

Rossopomodoro- място за хубава пица във Венеция

Февруари 2023

Време за четене: 1 мин.

Нямаш 1 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 30 сек. 

Не ти се чете? Виж тогава филмчето по-долу: 1:08 мин.

Rossopomodoro е пицария и името означава червен домат.

Препоръча ни я нашият домакин на апартамента, в който отседнахме, Contarina към Residenza Ducato, Паола.

Няма нужда да си правиш резервация за там през деня– мястото е достатъчно голямо. Не е най-върховния интериор, но пък е автентичен, а пиците са страхотни. Не сме опитвали нищо друго от менюто, защото тенденциозно отидохме точно за пица. Страхотна Diavola с пикантен салам и моцарела. Капричозата беше също много добра.

В Google maps пише, че затваря в 23:30, но извън сезона затваря в 23 даже.

Има вино на малки и големи бутилки, така че можеш да си избираш. Обслужиха ни много бързо. Музиката беше световни хитове. Много ни хареса!

Препоръчвам Rossopomodoro за пица специално.

Време за гледане на филмчето: 1:08 мин.

Как да стигнеш до ресторант Rossopomodoro във Венеция?

Използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избираш упътвания:

 

A: Calle Larga S. Marco, 404/408, 30124 Venezia VE

T: +390412438949

Работно време: Пон – Нед 12:00-23:30

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации, по-долу в края на публикацията.

Как да си резервираш престоя?

Препоръчвам ти да резервираш престоя си направо тук. За твое удобство съм сложила каре на booking.com. През,  него си запазваш всички genius отстъпки и привилегии, а аз получавам скромен комисиона. Само въвеждаш датите на престоя, мястото и натискаш Search.Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки на интересни места placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на единствения по рода си блог за отзиви и оценки на интересни места, пречупени през 5DСензографа на 5-те човешки сетива- placescases.com. Може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.