fbpx
Cocktails of Cosmos, Sofia, photo by placescases.com

Коктейлите на Космос, София

Време за гледане на филмче за коктейлите на Космос: 2:46 мин.

Време за четене на публикацията: 1 мин.

Кухнята на ресторант Космос е вече легендарна с нетрадиционното представяне на стари български продукти и рецепти чрез модерните гастрономически техники.Обаче за коктейлите на Космос си трябва отделно да се пише и да се обърне специално внимание. Отдавна се канех да го направя и ето, че вече е факт.

Представям ти Краси, барман в Космос, който миксира много яко напитките с подправките и създава страхотни коктейли.

Опитах Virgo, Polaris и Vega. Последният беше номер 1, заради разкошната комбинация на рома със свежия къдролист магданоз и пикантната самардала, с която поръсват чашата.Виж във видеото как се случваше всичко това.

Време за гледане на филма: 2.46 мин.

Да не забравя да спомена, че на бара правят и много вкусни домашни лимонади. Моите деца пиха по няколко.

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава следи за следващи ревюта и пътеписи в Instagram, Facebook, YouTubeLinkedIn, Twitter. А най-добре е да се абонираш с мейл тук директно.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията. Постарала съм се да отлича онези местенца, които прилагат дали нарочно или случайно нейните принципи и мисля, че си заслужава да ги разгледаш. Направо кликни на категория Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.