fbpx
Glasses in Sense Hotel Rooftop Restaurant by Placescases.com

ПАНОРАМЕН РЕСТОРАНТ НА ХОТЕЛ СЕНС- КРАСИВАТА ГЛЕДКА КЪМ СОФИЯ

Последно посещение- Април 2015, с приятели

 

Вижте: впечатляващата гледка към църквата Александър Невски и центъра на града, която си кореспондира със семплия, но много стилен интериор на хотела и ресторанта

Помиришете: екзотичните подправки във фюжън кухнята с азиатски привкус;

Вкусете: Tom Yum супа; салата Нисоаз; ако ви понася силно лютиво не пропускайте морските дарове със зелено къри; панна кота; панирани скариди.

Усетете: любезното обслужване на персонала; възползвайте се от възможността да наблюдавате как се приготвя храната ви в отворения тип кухня.

Когато говорим за Панорамния ресторант на хотел Сенс, задължително трябва да започнем с невероятната гледка, на която можете да се насладите през прозорците на ресторанта към центъра на София и по-специално към църквата Александър Невски. Но неизбежно ще забележите и семплия, но много  стилен дизайн на самия хотел и на ресторанта.

Ако попаднете там, не очаквайте нищо да е просто обикновено. Нито кухнята е обикновена, нито обслужването, нито ястията. Това е специално място, където ще се чувствате специални и ще се храните специално.

Не ме разбирайте погрешно- не ви е необходим смокинг и черна рокля, за да отидете там. Дори в джинси ще се почувствате специални.

Най-напред, още докато се обаждате за резервация ще започнете да усещате веднага обслужване от добре обучен персонал, който третира всеки гост като ценност, която трябва да се обгрижи по всички комуникационни канали.

Когато влезете в ресторанта от асансьора, веднага ви забелязват, поздравяват, погрижват се да ви отведат до масата и да ви настанят удобно.

Първия път, когато посетих мястото избрах  Tom Yum супа, салата Цезар и морски дарове със зелено къри от малкото, но много добре подбрано меню.

Въпреки че супата се предлагаше само за обяд, направиха изключение и ми приготвиха една. Бях късметлийка, защото тя беше като балсам за рецепторите ми.

Втория път, когато посетих ресторанта, препоръчах на приятелите си тази супа и те също я похвалиха, не по-малко от мен.

Салатата Цезар беше свежа и нежна, със сърца от маруля и добре балансиран дресинг, точно по моя вкус.

Обаче, със зеленото къри беше нещо като любов от пръв поглед, в случая от първа хапка, но много скоро след нея медения период приключи и ме заля гореща вълна, примесена със сълзи и подсмърчане. Беше лютива в класическия смисъл на азиатската кухня. Ама наистина мнооого лютива! Изненадах се, че сервитьорът не ме предупреди точно колко лютиво да очаквам. Беше нещо като странна любов и страдание с това мое зелено къри! След като изядох 2/3 от него, реших да спра и да спася стомаха си. Вече бях постигнала добър детокс и подсилване на имунитета по един много вкусен начин.

За десерт взех шоколадова торта, но не беше нещо толкова впечатляващо като предишните ми избори.

При следващото посещение пробвах панна кота и това беше изстрел в десятката. Беше полята със сладко от банан и кумкуат. Перфектно!

Трябва да спомена още един пример по отношение на обслужването и грижата за клиента. Имахме маса точно пред асансьора и всеки път, когато се отвореше вратата му, усещахме силно течение и не ни беше много приятно от това. Споменахме за това на персонала.

Втория път, когато  отидохме там, след около 2-3 седмици, подредбата на масите беше променена и вече нямаше опасност да се повтори предишния дискомфорт.

Определено още едно уникално място за моята специална колекция от посещения – отворена кухня, добро обслужване, вкусна и неконвенционална храна, много красива гледка и приятен, стилен интериор в Панорамния ресторант на хотел Сенс.

Пак ще отида!!

Адрес: София, бул. Цер Освободител 16

Тел:0700 20 670

Hotel Sense

Open kitchen 2 at Sense Hotel Rooftop Restaurant by Placescases.com
Sense Hotel Rooftop Restaurant Interior by Placescases.com
Open kitchen 3 at Sense Hotel Rooftop Restaurant by Placescases.com
Open kitchen 1 at Sense Hotel Rooftop Restaurant by Placescases.com
Glasses in Sense Hotel Rooftop Restaurant by Placescases.com
Open kitchen 2 at Sense Hotel Rooftop Restaurant by Placescases.com Sense Hotel Rooftop Restaurant Interior by Placescases.com Open kitchen 3 at Sense Hotel Rooftop Restaurant by Placescases.com Open kitchen 1 at Sense Hotel Rooftop Restaurant by Placescases.com Glasses in Sense Hotel Rooftop Restaurant by Placescases.com

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.