fbpx
French dinner in ShowHow with Bacchus magazine, photos by placescases.com

Френско лятно настроение с вечерите на сп.Бакхус

Мина поредната от традиционните вечери на сп.Бакхус в ShowHow. Гост-говач беше Ивайло Миров. В 4 степени опитахме изключителни неща, каквито досега не сме имали възможност да вкусим никъде. Останахме много очаровани и с приятно настроение за лятото.

Ще ти споделя под секрет, че Иво готви професионално само от 6 години, а така добре е овладял френската гастрономия, че са го поканили за су-шеф във френското посолство. Дори прехвалени шеф-готвачи в София не са успели да ми грабнат толкова много вниманието като него! Много ми се иска скоро да може повече хора да се насладят на гастрономическите му умения.

Виж във филмчето какво ни беше спретнал този майстор. Да знаеш, че такъв сафрид никога не си ял като неговия. А онова зеленото, оплетено на плитка около него е най-яката ферментация на краставица, която съм вкусвала. Телешките бузи бяха без никаква забележка, чудесни!

Време за гледане на филмчето 1.34 мин.

Виното, което Благой Кузмански, най-добрия сомелиер на България, ни беше подбрал към ястията от SeeWines е техен собствен продукт. Бяло сухо Colorito бленд 2017, розе Ayano 2017, което на една дегустация на розета оценихме с най-висока оценка и то в тежка конкуренция и червено Colorito Pinot Noir от района на Каварна.

 

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава следи за следващи ревюта и пътеписи в Instagram, Facebook, YouTubeLinkedIn, Twitter. А най-добре е да се абонираш с мейл тук директно.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията. Постарала съм се да отлича онези местенца, които прилагат дали нарочно или случайно нейните принципи и мисля, че си заслужава да ги разгледаш. Направо кликни на категория Икономика на преживяванията.

 

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.