Ресторант Nemo – потопяне във вкусно разнообразие от риба и рибни деликатеси, Варна

Последно посещение месец юли 2015 със семейство

Вижте семпъл, дори невпечатляващ интериор, но не съдете заведението по това

Помиришете аромата на невероятната рибена чорба; вкусните миди, точно като в старото време, когато някой се гмурка, за да ги извади от морето и директно ги хвърля на горещата ламарина за печене;

Вкусете не пропускайте при никакви обстоятелства рибената чорба- ТОВА Е НАЙ-ДОБРАТА РИБЕНА ЧОРБА, КОЯТО СТЕ ВКУСВАЛИ, подпис на заведенията NEMO; всякакъв вид черноморска прясна и средиземноморска прясна риба и друг вид морска храна; сладководна риба; добро суши

Усететебързо обслужване, без грешки, хората си знаят работата

Чуйте… поп музика и българска фолклорна музика

Ако сте останали за повечко дни във Варна и сте обиколили доста ресторанти, барове, дискотеки, имате натрупване от махмурлук и умора и ви се яде истински хубава рибна чорба, не губете време и посетете незабавно който и да било от ресторантите NEMO.

Това е супа, в която има всичко- много риба, подправки, мирише превъзходно, ядеш я и чувстваш как се съживяваш. Това е подписа на ресторант NEMO.

Освен супата, можете да си изберете от разнообразието черноморска и средиземноморска прясна риба и морски дарове, сладководна риба, салати, суши и много други вкусотийки.

NEMO имат също верига магазини и рибни закусвални разпръснати на различни места във Варна. Иска ми се такава верига да има и в София. Да се надяваме, че ще имаме един ден NEMO инвазия и към столицата.

Уверявам ви, че при всяко посещение във Варна, една от спирките ми е при NEMO, независимо в кой от ресторантите и никога не пропускам да си поръчам рибена чорба.

Адреси: гр. Варна

  1. NEMO Евксиноград, квартал Траката, рибарско село; тел. +359 52 76 11 59
  2. NEMO ресторант-градина,ул. Братя Шкорпил 3, тел. +359 52 616 877
  3. NEMO restaurant в Club Marine, ул. Цариброд 25, тел. +359 52 630 183
  4. Има няколко магазини и закусвални
  5. Немо доставят храна и вкъщи.

Nemo

Tables at Nemo fish garden by placescases.com
NEMO street view by placescases.com
Decoration at NEMO by placescases.com
NEMO is named after a clown fish by placescases.com
Nemo fish tank by placescases.com
NEMO garden by placescases.com
Nemo fish garden by placescases.com
Tables at Nemo fish garden by placescases.com NEMO street view by placescases.com Decoration at NEMO by placescases.com NEMO is named after a clown fish by placescases.com Nemo fish tank by placescases.com NEMO garden by placescases.com