fbpx
Dessert Spring in Karmare restaurant, photo by placescases.com

Още от Кармаре и прогресивното гурме в София

Все ме тегли към #Кармаре, да видя какво пак е измисли и измайсторил Георги! Нещо като десерт Пролет с пащърнак и коприва или лакто шийтаке с лешници в крем супа от печен карфиол. Вкусноооо! ❤️🍽😋

 

Саундтракът към видеото е на #DJ89. Можете да го чуете като музикален фон в Кармаре.
Намери още музика от DJ 89:
Facebook: https://www.facebook.com/DJ89BG/
Instagram: https://www.instagram.com/d.j.89
Soundcloud: https://soundcloud.com/djeightynine
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRpk-OiB-KwkL7jirNtMWCA

Прочети пространствено ревю за Кармаре в публикациите ми Къде е най-новият български прогресивен гурме хит за 2019 в София?- Част 1и Част 2.

Ако не си от София и ти се иска да се потопиш в нейния нощен живот и гурме култура, направи си резервация направо тук. За твое улеснение, добавих booking.com каре, което препраща директно в техния сайт. Гарантирам ти, че ще си ползваш всички genius отстъпки и привилегии. Само въведи датите, после натисни бутона Search и готово.Booking.com

Не се притеснявай как ще стигнеш до Кармаре, в София. Просто използвай placescases.com google maps пътеводителя, като натиснеш върху червената карфица в картата и след това избереш упътвания:

ул. „княз Борис I“ 105, 1000 Център, София, България

А: София, ул. Княз Борис I 105, България

T: +359 899 000 681

Е: restaurant@karmare.bg

Работно време: 12-15ч., 18:30-00:00ч.

 

Ако ти е интересно, следи за следващи ревюта и пътеписи в Instagram, Facebook, YouTubeLinkedIn, Twitter. Най-добре е да се абонираш за блога директно.

Ако търсиш информация за още забележителни ресторанти, хотели, както и други места по света и у нас, разгледай всички категории на placescases.com.

Ако те вълнува темата за Икономиката на преживяванията, прочети статиите ми посветени на нея и местата, които прилагат принципите й на практика в категория Икономика на преживяванията.

 

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.