fbpx
Гледка от стая гранд-делукс в хотел Променаде, снимка placescases.com

Как посреща гости хотел Променаде в Бургас по време на пандемия?

Оценка за хотел Променаде от 5D Сензографа на placescases.com: 5 от 5.

януари 2021

 

Видях             5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com

Усетих           5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com            

Чух                  5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com     

Помирисах    5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com     

Вкусих            5 сърца от 5D Сензографа на placescases.com / 5 hearts by the 5D Sensograph of placescases.com         

       

Време за четене: 5 мин.

Нямаш 5 мин. за четене? Тогава опитай четене в бърз режим- само подчертан и цветен текст: 3 мин. 

Нямаш 3 свободни минути? Виж направо филмчето по-долу: 2:30 мин.

Докато ресторантите останаха затворени през месец януари, хотелите все още функционират. Хотел Променаде предлага отстъпки и се радва на гости през уикендите, според това, което забелязахме. На пръв поглед, посрещането протече нормално, както винаги, с чудесно обслужване, на паркоместата пред хотела. Прочети по-нататък как протече поредният престой на placescases.com  по надолу в ревюто, по категориите на 5-тте човешки сетива.

Виж ….

…. Още при приближаване с автомобила към входа, излиза служител, който посочва мястото, което е запазено за госта и дотук всичко е, както постарому;

….Плексигласови прегради на рецепция и голям флакон с дезинфектант на видно място- всичко е според изискванията, рецепционистът е с маска, същото е и в ресторанта;

…. Изключителна гледка от ретро ваната към морето на стая гранд-делукс. Виж филмчето, за да я видиш и разбереш кой номер е тази стая. Сложи слушалки, защото има авторска музика;

…. Когато става дума за Променаде, не може да не се споменат оригиналните картини в стаите, ресторанта и коридорите и типичния артистичен стил на интериора.

 Усети ….

…. Ресторант Норма, в който се провеждат закуските на хотела функционира само сутрин и вечер и само за гости на хотела до 22:00ч максимум. Клиентите имат право на избор на цени и без включена закуска;

В Променаде се спазват всички последни изисквания на властите. Лично видях как клиент, който не е гост на хотела поиска да влезе да обядва в ресторанта, но му беше обяснено, че не може да консумира на място, може само да си вземе храната за вкъщи. Имахме възможност да наблюдаваме как РЗИ Бургас прави проверка в 22:15, дали са спазени изискванията.

…. Обслужването е на много добро ниво- по телефона по време на резервации, на рецепция, а с house keeping дори не се засякохме, за да се избегне риск от заразяване.

 Чуй ….

…. Докато си почиваш в неделя сутрин в топлата вана и гледаш морето и  слънцето над него, което срамежливо се крие зад зимните облаци, сякаш нарушава покоя на зимата, Easy Like Sunday Morning добре пасва, но разбира се, ти може да избереш друга подходяща за теб музика на телефона си.

…. Ако излезеш на малкото балконче на стая гранд-делукс за чаша кафе, вино или пура, не само имаш чудесна гледка към морето,  но и слушаш перкусиите на прибоя на морето и крясъка на чайките.

 

Време за гледане на филмчето: 2:30 мин.

Помириши ….

…. Ароматните соли за вана и козметиката в банята;

.… Хубаво кафе на капсули като комплимент, което си приготвяш на машина за ипереспресо в стаята;

…. Аз съм фен на опушеното уиски и ако ти също си, можеш да намериш от любимата ни напитка на бара в ресторанта. Имай предвид, че след 22:00 ще трябва да я консумираш в стаята.

 

Вкуси ….

Този път не ползвахме закуска от хотела, въпреки, че съм сигурна, че е била безупречна, както винаги.

….Традицията да се оставят комплименти за гостите, както винаги е спазена– в стаята има бутилирана вода, кафе, сладкиш, а този път и малка бутилка вино. На рецепция винаги има вкусни карамелени бонбони. Малки подробности, които се забелязват и отличават услугата на хотела от тази на всички останали.

…. Капучиното от ипереспресо вариантите на комплиментното кафе в стаята беше чудесно допълнение към топлата сутрешна вана с изглед към морето.

 

Как да стигнеш до хотел Променаде в Бургас?

Не се притеснявай как ще стигнеш до хотел Променади в Бургас. Просто използвай картата на Google тук като натиснеш върху червената карфица, с която съм отбелязала местонахождението му и след това избереш упътвания:

Knyaz Aaleksander Batenberg 32, 8000 Бургас Център, Бургас, България

А: България, Бургас,ул. ″Княз Ал. Батенберг 32″

T: +359883223939, +35956825220

Е: Info@hotelpromenade.bg

Ако се нуждаеш от рент-а-кар, можеш да си запазиш тук, в карето на най-голямата платформа за резервации.

Как да си резервираш престоя в Променаде?

Ако вече искаш да си запазиш нощувка в Promenade, за твое улеснение съм добавила booking.com search box. Само датите избери, и натисни search. Запазваш си всички genius отстъпки и привилегии.


Booking.com

Къдe да следиш за най-новите публикации на блога за отзиви и оценки placescases.com?

Допада ли ти моя блог? Чудесно! Тогава последвай страниците на placescases.com в Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter и не пропускай нито една нова публикация.

Търсиш ли инфо за добри ресторанти, хотели и всякакви приятни местенца по света и у нас? Тогава се порови в категориите на placescases.com, може да си откриеш нещо точно като за теб.

Питаш ли се понякога, как някои места толкова много се отличават от други по обслужване, обстановка, като цялостно изживяване? Значи и теб те вълнува темата за Икономиката на преживяванията на Джузеф Пайн и Джеймс Гилмор. Постоянно добавям към колекцията си отзиви за онези от тях, които практикуват нейните принципи, без значение умишлено или случайно. Ако ти е интересно да разбереш кои са те, проучи ревютата в категорията Икономика на преживяванията.

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.