fbpx
La Cubanita En El Mar by placescases.com

LA CUBANITA EN EL MAR – ВЕЧЕРЯ И БАР С ПРОГРАМА И ТАНЦИ, НАПРАВО НА ПЛАЖА В СВЕТИ ВЛАС

Последно посещение месец август 2015 със семейство и приятели

Вижте гледката към Черно море, емоционалното шоу на Алфредо Торес и неговия балет

Помиришетеморския въздух

Вкусете салата с розови домати, миди със сос от сметана, рибената супа

Усететекубинската музика и танци, които ви завладяват и не ви пускат да си тръгнете от заведението

Чуйте… бързия ритъм на салсата, който ви кара да се движите в него, гласовете на кубинските певци и техните карибски и световни поп хитове

Първото впечатление от дадено място е от контакта по телефона, когато се обаждате да запазите маса. Моята първа комуникация с La Cubanita En El Mar (Ла Кубанита Ен Ел Мар) в Свети Влас беше точно според очакванията ми. Любезен глас на усмихваща се дама (винаги можете да определите дали човекът, с когото говорите по телефона се усмихва) ме увери, че ще направи всичко по силите й да организира маса точно според нашите желания за 11 възрастни и 5 деца, до пясъка, и че с удоволствие ще ни посрещнат като техни гости.

Повярвайте ми, това отношение не беше, защото нямат клиенти. Беше петък вечер и всички в района искаха да присъстват на шоуто на Алфредо Торес, звездата от българския екран, познат на публиката от шоуто Денсинг Старс, а също и И аз го мога.

Персоналът просто си е любезен и това стана ясно и на място, когато отидохме в ресторанта. Всичко вървеше по план в началото. Храната беше вкусна, ястията бяха сервирани бързо, докато не стана тъмно. Нашата маса потъна в мрак и ние едва виждахме какво ядем. Имаше лампа наблизо, но не работеше. Беше като в онези модерните гурме ресторанти, където се яде в пълен мрак, за да се усети по-добре вкуса на храната.

Аз си поръчах салата с розови домати- много вкусни български домати. Взех си и миди в сос от сметана. Бяха направо фантастични! Опитах и рибената супа, а тя беше най-добрата рибена супа от всички, които опитах в района. Беше богата на риба и морски дарове, както и на подправки, миришеше чудесно и беше много вкусна.

Имаше също разнообразие от коктейли, накъде без мохито и куба либре, както и опция за наргиле.

За съжаление, с увеличаващия се поток от клиенти сервитьорите започнаха по-рядко да се навъртат, празните чинии застояваха на масата неотсервирани, новите поръчки се взимаха след многократно махане и преследване из заведението на някого от персонала. Поради тази причина станахме доста нетърпели и започнахме да проявяваме раздразнение, но сервитьорите останаха любезни и ние не им се сърдихме много.

Многоочакваното шоу започна в 11ч. Алфредо се втурна на сцената под страстния ритъм на салсата и грабна вниманието на цялата публика с танцовото си майсторство. Всички деца искаха да застанат колкото се може по-близо до него, омагьосани от изпълнението му. Балетът и певците също бяха атрактивни. Пяха карибски и световни поп хитове на испански. Наистина се пренесохме в Куба на крилете на музиката, ритъма и светлините.

Не ни се тръгваше. Нощта беше още млада и искахме да танцуваме до зори. Но все пак децата трябваше да си лягат и ние жертвахме купона в името на отговорността към тях.

Обещахме си, че ще наваксаме в La Cubanita  в София, като оставим този път децата в къщи с гледачи, за да можем да танцуваме цяла нощ.

Освен това, нямам търпение да опитам пак от мидите в сметанов сос!

Адрес: Свети Влас, централен плаж

Tel: +359 876 35 62 16 & +359 876 35 62 26

La Cubanita En El Mar

Rich bar at La Cubanita En El Mar by placescases.com
Nargile at La Cubanita En El Mar by placescases.com
Some of the tables at La Cubanita En El Mar by placescases.com
Sandy beach at La Cubanita En El Mar by placescases.com
Beach Bar and Dinner La Cubanita En El mar by placescases.com
La Cubanita En El Mar by placescases.com
Iinterior of La Cubanita En El Mar by placescases.com
Rich bar at La Cubanita En El Mar by placescases.com Nargile at La Cubanita En El Mar by placescases.com Some of the tables at La Cubanita En El Mar by placescases.com Sandy beach at La Cubanita En El Mar by placescases.com Beach Bar and Dinner La Cubanita En El mar by placescases.com La Cubanita En El Mar by placescases.com Iinterior of La Cubanita En El Mar by placescases.com

 

Какво мислиш за това?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.